- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
válasz
tapsyhapsy #16059 üzenetére
Köszi! Ezt már egyszer megtettem a gyári lemezkezelővel, csak visszaállítottam, aztán láttam EASEUS sem tudott mást csinálni. igazából ennek a dinamikus kötetnek kell utánanéznem, mert eddig nem találkoztam vele, mert mindig visszatettem az XP-t mert Win7 nem ment olyan jól régi notimon, de ha megy a Recovery is így dinamikusról, akkor jó lesz nekem is Linux-ot meg úgysem most rakok fel azt lehet később sem, mindig csak tervbe van.
Szóval köszi a választDrughi: Köszi a tippet, ez alapvető, de most kell a gép így nincs időm manuálisan telepítgetni drivereket, mert kell a gépen melózni. Meg jó nekem ez a Recovery partició, legalább nem kell telepítő DVD-ket hordozgatnom.
-
válasz
tapsyhapsy #16002 üzenetére
A touchpadot a kis pontra kétszer koppintva tudod kikapcsolni (bal felső sarokban).
szerk: upsz, nem láttam, hogy már írták a megoldást előttem is.
Tibii91: a multitouch a tapipadon tényleg borzasztó. Azt kívánom annak aki kitalálta, hogy ezzel dolgozzon 10 évig.
Ettől függetlenül: nem nézted még, hogyan lehet kiakpcsolni a multit? Elég korrekt beállítási felülete van a touchpadnak, talán megoldható valahogy.
-
pumukli23
senior tag
válasz
tapsyhapsy #16002 üzenetére
Ha az "egybenagybombos" tapipad van benne, akkor a bal felső sarokban van egy pötty. Azzal tudod kikapcsolni/bekapcsolni. Talán egy hosszú érintés, vagy két rövid kell neki, nem emlékszem pontosan.
Úgy tudom egy led is bekapcsol.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest