Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Autóhifi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Most akkor tényleg küldjem be a gépet 1 hét után 3 hétre szervizbe???csak azért hogy cseréljenek benne egy bagatel dolgot?basznék rá ha asztali gép lenne..miért kell az egész cuccot egybe árulni?mértnem tudja az ember maga összeépiteni a gépet miért kell ehhez egy komplettet venni?
-
Skyer
senior tag
Még hűtőpad alatt is felment 83 fokra játék alatt, alátettem ezt a szart de kb semmit sem javitott a helyzeten. És most?
-
FullGas
aktív tag
Hello!
Köszi a választ
Igazából nem vágom ezt a vga stutter-t én annyít látam hogy egy picit akadozik meg nem valami szép a kép
De ha ez segít: nálam 1280X800 az első három very high a többi high beállítással akadás mentesen , zsírul fut egyszer-egyszer megrezzent a kép amikor motorral nyélen zúztam a hegyekbe, de egyébként télleg simán fut, ja ez a bournout paradise -
Mania
senior tag
Nem akarom az ördögöt a falra festeni de nem lehet hogy hibás nV GPU csücsül a gépedben?
-
Jégkokó
veterán
Döntsd el , hogy laggol a játék vagy akadozva fut.
Mert a kettő baromira nem ugyan az, lagolni akkor szokott ha lassú a netkapcsolatod vagy éppen tulterhelt az adott időben a szerver és néha beakadsz egy pár mp re, a szaggatás pedig az amikor a játék egy bizonyos beállítás mellet nem fut tökééletesen, hanem akad főleg akkor ha egyszerre sok mindent kell megjeleníteni. Ajánlom vedd mediumra a beállításokat és a felbontást 1024x768 ra állítsd és sokkal jobban fognak futni a játékok
-
karesz501
senior tag
A véleményem az, hogy ha elfér egy "jónagyfelbontásúbazinagymonitor" az asztalon, akkor férjen el az asztal alatt egy közepes asztali gép, sokkal jobb teljesítménye lesz mint a mobil megoldásnak. Sokkal jobb lesz rajta dolgozni és jétszani mint a notin, hidd el...
Mellé meg vegyél egy használt business class notit max 100k-ért, szerintem sokkal jobban jársz. Szerintem. -
bocsika
aktív tag
Hali.
Én sokáig nézegettem ezt a gépet. Az adatok alapján nem rossz.
Szobatáram meg is vette, én még kivárok.
Vélemény:
A vista kinyírja a gépet. Komoly. Egy 2 magos felsőközépkategóriás procit és 3 giga ramot szétszivat. A vistaja már úgy néz ki mit az xp de még így is a halálba idegesíti a lassúsággal. Ezeket azért írom mert elég gyér a XP támogatottsága ennek a tipusnak.link
[ide várok tippeket hogy mit csináljon vele]
Minőség: A felülete frankó, azt hittem fényesebb lesz, tapipad viszont egy tükör de nem rossz csak nem kell vele szemezni, Kicsit idegesítp hogy elöl vannak a ledek ( pover vinyó stb), Felül az éritő panel sem rossz csak gyűjti az ujjlenyomatokat és az is eléggé világít. (tiszta karácsonyfa)
Kijelző: glare felület, tükröződik, belátási szög nem sok (valamit valamiért vajon miért csak 4 wattot eszik egy ilyen kijelző), de a színek nem rosszak
Nem tudom ki találta ki ezt a kijelzőrögzítési módot, de borult volna rá a vasszekrény. Ergnómiailag lehet hogy jobb, de a tartása nuku. Szerintem nem is olyan tartós, olyan értése van az embernek hogy akármikor letörheti a kijelzőt (bezzeg a fusi a régi megoldásnál is meg tudta ez valósítani)
Melegedés: elöl a vinyó, hátul a proci és a vga (én ezen a téren rosszabbat vátram, meglepett), a ventillátor csak a legvégső esetben kapcsol full-ra mikor már hallható rendesen.
A távirányító. ha olyan kedve van a vistának működik, már a gombelemtől majdnem kettétört, ami benne rakott.
Tv-t nem próbáltuk.
Hang: hát ... úgy lobogott a hajam a baszustól., kicsit dobozkás a sok műanyag miatt.
Game videó: Ő főleg autós játékokkal játszik. Feltette a CM Dirt-et. Akármit állítottunk ugyanúgy szaggatott.Szarul van optimalizálva vagy valamit elbacott. A Colin 4 az szépen elment rajta. (De közben egyszer felvette a hangot, még 20 perc múlva is fel fel ugrott az osd hogy állított a hangon, vista=
)
Teszt:
kereső, test (a testben csak annyi a különbség hogy nagyobb a proci és több a ram mielőtt valaki nyávogna)
Sajnos látszik hogy a ddr2 es ram szépen visszafogja az ígyis szépen alulfeszelt (hogy ne ~80wattot egyen hanem 23 at) 9600gt
m 9600gt
Na az itt levő értékek szeintem nem megfelelőek ehez a kártyához mert az itt kapott értékek a dd3 as memóriával felvértezett 9600gt hez tartoznak. Látszik a notebookjournalist-os tesztből.
A webgrafikában nem segít a vga. csak a proci. Igazából játékhoz meg vegyen az ember egy asztalit. X-boxot vagy PS3 at.Helyesírásért és fogalmazásért sorry még korán van.
ui: ugyanez vonatkozik a 1160ra is csak abban még kissebb a proci és kevesebb a ram = még lassabb a vista.
pá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus K53S - 15.6" / Core i3 / GT520MX / 8GB RAM / 1TB SSD
- Msi Thin Gamer laptop új állapotban, 2év 4 hónap garanciával, dobozával és töltőjével.
- Asus ROG Strix G15 Gamer laptop
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Lenovo ThinkPad L480 laptop /SSD/ intel8.gen! 8Gb/Kiváló akku/ Office/Gari/ Full hd/ Számla
- Gigabyte Aorus Gamer 15QHD (3K) i7 13700H ,32GB DDR5 CL 34 ,RTX 4070 (140Watt) 2.3 Ghz ,1TB SSDm.2
- Ingyen elviheto egy kibelezett HP Folio 9470m
- Lenovo Ideapad Z580, I3 3.gen, 4GB Memória, Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 5414 Rugged - i5-6G I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest