Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbela365
tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Amióta nálam volt ez a jelenség és ezt kipróbáltam azóta nem volt gondom vele. Egyébként tényleg van ahol hard resetnek írják, de semmit nem kellett utána újra beállítani, úgyhogy számomra nem teljesen világos hogy mit is csinál. Van ahol azt írták hogy csak a felgyülemlett statikus elektromosságot vezeti le, ezt viszont nem értem hogy csinálná.
-
-
kbela365
tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Egy nagyon hülyének tűnő javaslat: húzz ki belőle minden kábelt, állítsd le a Windows-t, kapcsold ki a gépet, majd a bekapcsoló gombot tartst nyomva 30 másodpercig. Következő ötlet ugyan ez, de a bekapcsoló gomb közben nyomd az F6-ot.
Az én HP Spectre-mben egyszer egyik pillanatról a másikra elhallgatott az egyik hangszóró. Már úgy voltam vele, hogy visszaküldöm, amikor egy fórumon olvastam a fentieket. Teljesen hülyeségnek hangzik, de úgy gondoltam, hogy veszíteni valóm nincs, ezért kipróbáltam és számomra is meglepő módon, utána újra működött az addig teljesen süket hangszóró.Itt is írnak erről: https://h30434.www3.hp.com/t5/Desktop-Audio/Audio-Problem-Following-Windows-10-Update/td-p/6222314
"If you are still getting the static noise from the speaker. Try to discharge all the static charges. By disconnecting all the cables connected and press and holding the power button."Sajnos az eredeti linket most nem találom.
-
-
válasz
Victoryus
üzenetére
Most meg megy gond nélkül, múltkor nem tudom mi volt a baja. Megkapta az A8-4500M-et, pasztát, takarítást, teljesen használható kis gép. Le a kalappal a HP előtt, hogy nem kell szétszedni egy proci cseréhez atomjaira, nagyon jól szerelhető.
Már csak az a kérdés, hogy Chrome alatt mi a bánatért megy 100%-on a proci, Edge alatt meg alig 30-40% a FHD Youtube.
Plusz mióta feltettem a drivereket nincs touchpad scrollozás, addig meg volt. -
hallador
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx