Új hozzászólás Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Magnum_ #17434 üzenetére
A TP topicban ne isteníts HPt, a HP topicban ne isteníts TP-t.
Ennyi a trükk.
Nem akarom meggyőzni őket, flamet meg végképp nem szeretnék.
A TP-t jobbnak tartom kicsit a Trackpoint, az akku és a melegedés terén(hajszálnyival), de más tekintetben az Elitebookkal teljesen egálban van.
A választás ízlés kérdése.Ár-érték arányban én jobban jártam most az EB-vel úgy érzem.
Nem tartom valószínűtlennek, hogy a következő laptopom TP legyen újra, de semmiképp nem a T420, mert azt undorítónak találom sajnos a dizájnbeli változások miatt.
Tibii91: Nekem is pont így van, de ki fogom kapcsolni, mert egy idő után bosszant.
-
koshmar
veterán
válasz
Magnum_ #17376 üzenetére
Mindenesetre akkor is ott fog motoszkálni bennem a gondolat, hogy vajon mennyivel lehet úgymond "jobb" a 370-es i3. És itt csak a sebességre célzok, mint függő.
Persze egy SSD megoldaná a problémát.
Mondjuk valószínű, hogy utána az idegesítene, hogy a tied 26 alatt bootol, míg az enyém tegyük fel 35 alatt.
Mert azért egy i5-tel mégis csak...SeniorTilla: MK3256GSY
-
-
-
-
válasz
Magnum_ #17330 üzenetére
Tegnap downgrade-ltem le a második HDD-t a Sárkányban egy 5400-asra. Oké, 500GB-ről 640 lett, de mégiscsak lassabb. Az első helyett már megérett egy 128-as SSD. Milyet vegyek? Off tudom, de jó lenne hallani a valódi tapasztalatokat
A 1st HDD Toshiba MK5056GSY, erről megy a rendszer, ez most 35 fokos (bal oldalon)
A 2nd HDD az új WDC WD6400BEVT, erről megy folyamatosan a zene, 31 fokos (jobb oldalon)A bal oldal érezhetően langyos, a jobb tökhideg. Na ezért kell balra is egy hűvösebb darab, mondjuk egy SSD
-
koshmar
veterán
válasz
Magnum_ #17336 üzenetére
Tudom, persze, biztos fasza lehet egy i5. Akinek van rá cash.
Nekem lett volna anno, sokkal több is, de mégis AMD lett.
Egyelőre jó választásnak tűnik.Én is használtam már vágódeszkán, ez jó ötlet.
Csak előbb le kell takarítani a liszttől, nehogy beszívja.Pl. ezért jó az enyém, mert ez nagyrészt felül szívja a levegőt.
-
adnoctum18
senior tag
-
-
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Magnum_ #16438 üzenetére
Nekem semmit nem adtak ajándékba...
Gondolom úgy voltak vele, hogy ennyiért nemár.
A Mammutban voltam.
Akkor ez a végleges, hogy számlával mehetek, attól függetlenül, hogy az online check mást mond. Oké.
Akkor még annyit kérdeznék, hogy miért nem hibernálódik a gép, ha lecsukom. Eddig megtette, most újra kellett húznom backupból, mert az egyik driver összeomlott, és most már nem teszi.
Hihetetlen mennyiségű kacat van a HP Preloadban...
Spyduck:Erre vártam köszönöm!
Annyi még, hogy ez mindenképp személyesen bevivős gari, vagy 2013 júniusáig él az, hogy kijönnek és elviszik? Ha ez utóbbi, akkor ennek mi a menete? (Elnézést a sok láma kérdésért, de nincs összefoglaló első HSZ a topicban, ahol ezeket megtudhatnám.)
Whoa whoa whoa, oké, meg is válaszoltad! Köszönöm!!! -
adnoctum18
senior tag
válasz
Magnum_ #16428 üzenetére
A 12 hó jótállás a számlán van.
Ezeknél a gépeknél kell külön garanciajegyet is adniuk? A számlán egy általános szöveg van erről, hogy a 12 hó jótállás azon gépekre vonatkozik, amelyeknek nincs külön garijegyük. Ha van garijegy, akkor az azon feltüntetett idő az érvényes(Itt vannak a renew és asis termékek közt külünbségek).
Az én gépem "Akciós"-ként van feltüntetve a számlán, szal se nem Új, se nem Renew, se nem Asis.
Garanciajegyet nem kaptam külön...
-
Z86
őstag
-
kgcatch
csendes tag
válasz
Magnum_ #16352 üzenetére
Köszi, én is ott nézegettem (mondjuk ez pont nem szállít Magyarországra), de postával együtt már ~9.000 Ft lenne link. Amelyik táp meg olcsóbb, annak vagy ovális pavilionos tápcsatlakozója van, vagy a régebbi fajta keskenyebb.
Máshol meg dokkolóval együtt megkapom ~10.000-ért link.
Ezek szerint muszáj lesz beszereznem egy 120W-ost ha rendeltetésszerűen használni szeretném.
-
-
pumukli23
senior tag
-
koshmar
veterán
válasz
Magnum_ #16154 üzenetére
Akkor lehet, hogy 1983 volt az??
Bár az sztem meg túl korai...mindegy, jó régen.
De egyvalamire mindenképpen jó volt az infó óra:
Rájöttem, hogy miért kell állandóan F2-t nyomni, ha az asztalit bekapcsoltam: lemerült az elem az alaplapban.Sebaj, órából ki, gépbe be, fasza is lett.
-
-
koshmar
veterán
válasz
Magnum_ #16130 üzenetére
Hát én is odaadnám, elhiheted.
Főleg mivel a 320-ból kell 3.
Nekem jó így üresen. Legalább nem lassul be a gép.
Én nem tehetek róla, hogy ekkorát raktak bele, és arról sem, hogy abból ennyi kell.És nekem mostanában am is a gyorsaság számít, nem a nagy tárhely.
Nem vagyok nagy Torrent-es, csak amolyan mindennap netezős... -
Drughi
addikt
válasz
Magnum_ #16098 üzenetére
Én még a 64 gigásat se mertem megvenni.
Ha azzal kalkulálok, hogy kb 8%a elvész, illetve illik 10%ot szabadon hagyni neki, máris 50-55 giga körül járunk, ami nekem kevés lenne.
Most épp 51 giga van a rendszerpartíción, 4db steam játékkal feltelepítve. Furcsa, hogy pár napja, mikor ezt újra húztam, akkor elfért 40gigán ugyanez. Azóta a frissítések 10 gigát rádobtak.
Gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest