Új hozzászólás Aktív témák
-
lancsika
csendes tag
válasz deathtania #29096 üzenetére
Szia, ezzel már próbálkoztam, de nem megy. Liux dvd sem indul és win7 sem. Boot menüt beállítottam.
Addig eljut, hogy betölt, ki tudom választani, hogy Suse linux, failsafe Linux, vagy Recovery. Bármelyiket választom tölt, aztán fekete kép jön be, login kér és jelszót, ezekt is beírom a felhasználói logint. Ez jön ki felhasználói login+kukac jel szerű+linux+> és utána nem tudom mit kell beírni.
Szóval valahogy törölni kellene ezt az egészet a gépről.[ Szerkesztve ]
-
lancsika
csendes tag
Sziasztok! Egy nagy problémám van, jó lenne, ha valaki tudna segíteni. 1 hónapja vettem egy HP 4535s notebookot. Gyárilag Suse Linux van/volt rajta. Win7-et szerettem volna feltelepíteni, de sehogyan sem ismerte fel, valamint bootoltatni sem tudtam eredeti win 7 dvdről(Biosban beállítottam a bootolást). Ezt meguntam és YasT-ban letöröltem a partíciókat, kivéve 698GB-t.
Utána újraindítottam a gépet. természetesen továbbra sem bootol, de már a Linux cdről sem.
Ja és kér valami root passwordot-fogalmam sincs ez mi.
Aztán nagy nehezen, mivel nem értek hozzá, ctrl+f2-vel bejön a Linux desktop, de semmilyen ikon nincs rajta és nem csinál semmit.
Ilyenkor mit lehet tenni? Szeretném a win7-et feltelepíteni.
Tudom ez nagyon összetett probléma lehet, de ha tud valaki segíteni, azt köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Asus ROG Zephyrus G16 GU605MV-QP191W
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest