- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Szia.
S23U után:
-A rutinokat én spec. nem is használtam. De van pár jó app a kivlátására. Tasker, erobot stb...
-A UI fapados a Samsunghoz képest. Nincs duplakkopos lezárás, nincs végtelen fő lap görgetés... Az edge panel is másként működik (lebegő ablakban nyitja meg, amit onnan előhúzol).
Ezeket mind-mind ki lehet váltani a Nova launcherrel.
-IP védelem: igen az nincs, erre nem tudok mit írni.A fenti kiváltható hiányosságokat leszámítva kényelmes és gyors a teló. Én már megszoktam, annak ellenére is, hogy nem sikerült mindent úgy beállítani, ahogy megszoktam.
Első pár kézbevételnél furcsa volt, hogy olyan kis vékony, légies a cucc. Viszont mostmár az S23U tűnik levélnehezéknek.
A külső képernyőt is szokni kell, mert ugye kisebb. Viszont jórészt nem is azt használom, hiszen a belső képernyő varázslatos.
Nem tudom a Samu mikor jut el erre a szintre, de ahogy látom idén már nem.
Én is a fold6-ot vártam amúgy. De ez szuperebb. A képernyő is szebb és sokkal kevésbé csillogó ellenfényben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legvékonyabb foldable újraírhatja a hajlítható műfaj játékszabályait.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest