- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- UHD filmek lejátszása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
válasz
klimokrisz #1849 üzenetére
Ugyan nem Honoron, de más készüléken használtam ilyen jellegű tokot és nekem nem igazán vált be, bár konkrétan nem lett baja a készüléknek, de amikor leejtettem (szerencsére csak kézből és lakásban) , a mágnes nem tartotta össze a két felet, szépen lerepült róla az eleje. Ezután már nem használtam, mert ha ugyanaz történt volna érdes betonon, talán nem úszta volna meg a készülék.
Aztán lehet, hogy ez a tok már jobban sikerült ..... -
FeZ...
aktív tag
válasz
mirci18 #1413 üzenetére
"Én se tudom elképzelni a hasznosságát."
Azért én ennél több képzelőerőt feltételezek az emberekben.
Pl. ha leejted, mert nem mindig figyelsz a készülékre eléggé, vagy csak "lukas" a kezed, mint a páromé, akkor nem törik kb. semmi."Nekem nem kéne mert az anyósom korú emberek használják főleg."
Ez mondjuk nem komoly érv a használata ellen, inkább csak érzelmi faktor, amúgy meg ízlések és pofonok....., tehát részben megértem illetve elfogadom.
"Full felesleges cucc."
Ezt már cáfoltam, de van jobban használható verziója is, egy készülékemen én ilyet használtam és imádtam. Ha kellett, csak kikaptam a helyéről és olyan volt, mint egy sima tokos telefon, máskor meg védte a "bőr" körben. Igaz, azt nem tudom, hogy Honor-hoz kapható-e, de azért példának :
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Kerékpársportok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Revolut
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest