Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
tboldi #60558 üzenetére
Egyik legjobb mosó itt
kb 1000 -1200 ft ból fullos lesz , első 3 részben van aktív hab és az legelsőben alvázmosó is .. Több program + 3 pisztoly van , helyben a mosó telepén belül prémium kozmetika is található + tudsz váltani pénzt automata váltóban ,tulaj jó fel ..
itt az fb oldala [link]
(#60559) zolynet muszáj
-
sunny84
senior tag
Szevasztok
... gyári 7g ats elmelegszik pár dinamikus mókától , meg szerintem nincs olyan hatásfoka ..Tehát +1 szavazat a gyári nyugdíjaztatására
zolynet hát ott az első lökösön lent jobb oldalon mi történt
-
sunny84
senior tag
válasz
yodamester10 #53873 üzenetére
-
sunny84
senior tag
válasz
yodamester10 #50447 üzenetére
többször is rendeltem a civicekhez alkatrész cuccokat korrektek mailban rendeztem mindent meg az fb keresztül
mert kintről így jobb volt mint telefonálgatni
-
sunny84
senior tag
Szevasztok , holnap reggel 8ra viszem az accordot , érvágás lesz vagy sem , bízok benne hogy nem kell minden perselyt törni
.. Bizonyos ominózus napon haverom m3 át f@ssáverte ugyan itt , pedig 3 autóval állt mellettem
-
sunny84
senior tag
válasz
z123456789 #49210 üzenetére
hát majd elválik mi lesz , ebben a hónapban nem tudok vele foglalkozni , utána 1000 el javítás
-
sunny84
senior tag
válasz
F_Gergely #49237 üzenetére
figyu... kollégámnak 2013 as octavia 2.0 tdi dsg ( fullos ) van beül a type s be ami 06 os ... és aztmondja aztakurv@ ez milyen kényelmes és milyen tartása van az ülésnek ... szóval ennyi
egy 7g accord ami fasza 2 misi alatt nincs , megbízhatóságot és tartósságot nézve
-
sunny84
senior tag
mákod volt nekem az accord tetejét megverte :/ nem annyira durva mert próbáltam kartonnal meg amit találtam takargatni így ebböl kifolyólag kaptam a fejemre 2 komoly ütés és az újaimat is eltalálta a diónyi kemény jég , most intézkedek , bécs 23 ker.töl nem messze majdnem teniszlabda méretűek estek azok bontottak rendesen, rengeteg autót szétvert üveget bezúzta ilyenek , cégnél kisfönököm gt86 os toyotáját is elverte csúnyán
-
sunny84
senior tag
Szevasztok van egy eibach pro kit ültetőrugóm ... ES -EP- EU 7g civic alá , kb 4 hónapot használt ha valakit érdekel zargasson nyugodtan
-
sunny84
senior tag
válasz
z123456789 #48390 üzenetére
úgy is itt vannak a jó idők , majd 1x összebeszélünk és egy közös képre beállunk
#48372) tboldi : f@sza lett
#48371) flegga92 : grat szép vas sok balesetmenteset
#48389) JustInTime : pofás , de az a piros nem kellene rá , nekem nem adja sorry
-
sunny84
senior tag
válasz
z123456789 #47681 üzenetére
KNH ... val kezdödik
igen jártam
tegnap több helyen is , 5 fele értem haza , kiraktam kollégám , lemostam a kocsit meg tekeregtem picit ...
-
sunny84
senior tag
válasz
BigBlackDog #47197 üzenetére
hát ez elég csúnyán hangzott
..............................
más , ezek az új " R " motorok ami civicben meg az accordokban van vezérműtengelyes ? -
sunny84
senior tag
válasz
BigBlackDog #47114 üzenetére
2.4 ... és 7,7 liter volt a fogyi de nem tudom a képem hova tűnt , teloról érdekes a fórum most
-
sunny84
senior tag
azért így már jobb a fogyi
-
sunny84
senior tag
mi is megyünk lacilandra összefuthatunk , bár mi óvárról indulunk még agyalás alatt van hogy mikor de tuti reggel a Kossuth utcai omw ről ott gyűlünk
-
sunny84
senior tag
válasz
z123456789 #46501 üzenetére
clubbos patika is
[link] -
sunny84
senior tag
öröm volt izzót cserélni ilyen kellemes időben az accordban , bal tompított kiment aksi ki nőgyógyász fogásokkal nyúlkálni , hát civicben gyorsabb volt
-
sunny84
senior tag
válasz
JustInTime #45088 üzenetére
Üdv sok balesetmenteset ..... , én tegnap előtt szórakoztam ezzel az accordban , bluetooth azonnal felismeri zenét is tudok játszani meg a hívások is jók kihangosítja a hangszórókra , memcsikarit beolvassa a kártyaolvasó ok minden , pendriveot még nem dobtam rá majd meglesem azzal mi van , viszont telót kötöm rá kábelen felismeri tölti, kiírja az usb kapcsolatot , + média átviteli módba áll , szoftver telepíteni akarja a kocsira ami kicsit érdekes
de zenét semmit nem tudok lejátszani rajta ... majd ünnepek után játszogatok vele .Kellemes Karácsonyt neked is
-
sunny84
senior tag
válasz
BigBlackDog #44992 üzenetére
Köszi , igen itthoni .. 2ik tulaja vagyok egy igazi kincset találtam
------------------
z123456789
: igen keresheted óváron2,4 type s 06 os , eneos Premium Hyper 5w30 van benne friss váltóolaj mft3 , mann filterekkel szerelt , képek majd lesznek egyenlőre időm nem sok van :/ ... meg valami nyári gumit is keresnem kell majd mivel télieken van...
-
sunny84
senior tag
beigazolódott amit írtatok a type s röl , crx en is kaptam pár pmet fb is , plusz mikor beírtam az fb csoportba utána robbant a bomba
, ilyet megtenni 2016 ban ... hamis szerízkönyv széttekergetett km , már 2 ik rendszám ez miatt hogy ne ismerjék fel stb finomság , pff vicc megérne egy cikket meg jogi úton ráhúzni a bandára a vizes lepedőt , le is szedték a hirdetést , majd másik rendszámmal felmegy újra esetleg leszedik a szárnyat vagy valami plusz másik szervizkönyv
--------------------------
bbubby00 részvét -
sunny84
senior tag
most találtam [link] hétvégén szerintem rálesek , számolgattam osztottam szoroztam úgy áll hogy belefér a type s fenntartása stb is
-
sunny84
senior tag
Zolynet Szépen végig van nyalva az első valóban hogy a fény alá bújtassanak pár dolgot , meg azzal a gurulókkal igen puritán , második jobban bejön felszereltebb is és valahogy pofásabb, nagyon agyalok rajta , elsőt hanyagolom így jobban meglesve hogy rávilágítottál ( polírra nem gondoltam volna minden mást lestem ) nem igen gyere be . Köszönöm hát valóban nem olcsók :/ , de nem találok értelmes accordot ... viszont a 2.4 már nem fér bele
---------------------------------
Z123456789 igen szeretnék , mentem már vele nagyon patent gép jól is húz , de napi szinten ingázok számít a fogyasztás + biztosítása is nagyobb 2.4 már nem fér bele így ház vársárlása előtt , de váltani mindenképpen kell mert civic kicsi vagy kisebb , nekem is jobban tetszik a 2,4 de ez van :/ , a navis változat elvileg bluetooth -os vagy ? mert így is tudnék csatlakoztatni mp3 at vagy aux vagy más csatival , nem szeretnék fejegységet cserélgetni
Köszönöm mind a kettőtöknek , megy az agyalás de még mindig bizonytalan vagyok
-
sunny84
senior tag
Szevasztok , szerintetek mennyit lehetne kérni 2005 ös 2.0 sport accordért amiben 170 ezer km van kb és megkímélt szép állapotú ... 1.7 - 1.8 misi reális ? vagy ? Köszi
-
sunny84
senior tag
válasz
Winner_hun #43909 üzenetére
Részvét
, mi előbbi felépülést , a lényeg neked nem lett meg másnak se baja , ok anyagi kár van de nem atom durva menthető úgy gondolom....
-
sunny84
senior tag
válasz
z123456789 #43881 üzenetére
hát ja Krisztián gépe igen patika , kívül is belül is ... nagy becsben tartja
-----------------------
#43882) Fkris + lambo ajtó , félbe nyíló mocitetü , csicsa neon és színes neon amit kifúj -
sunny84
senior tag
válasz
demars #43829 üzenetére
igen megleste , az lett
, jobb oldali gatya , párba cserélem úgy illik , amúgy fb -n a csopiban kiokosítottak priviben a gyári nem olcsó és utángyártottban a : LEMFORDER nagyon jó ami 20 körül van
----------------------------
amúgy ez mekkora meló? mármint cserélni, mert nem kevés a 30ezer munkadíj -
sunny84
senior tag
új gyári toronycsapágy milyen db áron van kb ? bal .. jobb első érdekelne ... 2003.08 sedan civic re kellene , gatya jobb elsö így párba cserélném vagy is úgy érdemes ... szerelöm kb 15 db árat mondott mindennel + szerelés kb 60 ban lenne az egész story
-
sunny84
senior tag
bbubby00 tényleg vigyázz rá nagyon patent gép , sikerült kincset kifogni
, grat és sok örömet balesetmenteset hozzá
-
sunny84
senior tag
anno nekem is párásodott a bal első , darabokra szedtem kiszárítottam radiátoron és azóta semmi ..
-
sunny84
senior tag
válasz
bukics #43582 üzenetére
Szevasz , üdv , sajnos a márkaszerviz nem jelenti egyenesen arányosan a szakértelmet
.. Reméljük hamarosan minden rendben lesz és élvezheted
(#43560) demars : persze viszem mihamarabb megnézetni csak mondom hátha .. kösz az infokat
#43575) z123456789 kerék meg lett rángatva nem kattog , bár még sosem cseréltem ennél , vti anno csapágyas volt de az másképpen szólt
-
sunny84
senior tag
Üdv urak , tehát lenne gy problémám lassabb tempóban vagy éppen így csurgásnál jobb elején a kerektől valami zörejlö dörzsölő nyiszegö hang jön , kigyorsításnál semmi , fékezésnél , sima és erősebb kanyarodásnál szintén semmi , de viszont ha állok és tekergetem jobbra balra akkor néha i érezni a nyiszegés nyekergés által rezgést a kormányon de ezt sem mindig ... Mintha beleérne valamibe valami , kereket leszedtük nyoma semminek sincs , kerék nem lötyög , féktárcsa nincs kopva nem repedt , betétek újak , a rugó alatti tányér sem ér oda semmihez .. Nem értem mi lehet , hátha tud valaki valami okosat vagy tapasztaltatok e ilyet , kedden viszem a szerelőhöz.. Előre is köszi
... 7g 4d a dög
-
sunny84
senior tag
(#42916) z123456789 az lett , teljesen komfortos , közlekedhetö , így család mellett is használható , ha a ház projekt lezárul , talán szert teszek egy játszósra azt meg lehet mókolni jobban , mert ez munkába járós is ....
(#42917) tboy93 igen igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest