Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityulika
újonc
válasz
rothfb #62582 üzenetére
Nemrégiben eléggé beleástam ebbe a dologba magam, pont azért mert én is éreztem főleg nyáron hogy ha bekapcsolom csak a szellőzést, a háttérbe működik a klíma, és nincs róla visszajelzés, Ilyenkor mindig azt hittem hogy a külső levegő hűvös, és ezt érzem hidegnek. Ezek után jöttek ezek a kattogások télen, amire rájöttem hogy a klíma kompresszor kuplungja húz időnként. Átnéztem a szerviz doksiban az elektromos rajzokat, ami azt mutatta hogy a működtetését a motorvezérloböl kapja, ráadásul három áramkörnek kel jelet kiadni, ami működtet három relét. Tehát vagy valami hiba van, vagy én nem értelmeztem jól a kézikönyv leírását. Na ekkor kapcsoltam át a MODE beállításoknál hogy a befújás ne a szélvédőre, és lábra menjen. Ekkor szűnt meg a kattogás. Remélem hogy így majd nyáron sem fog bekapcsolni a klíma ha nem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Prime Video
- Külpolitika
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Keep Driving teszt
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest