Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Szóval tükrösítettem a csomagtartó lámpát, mivel az eredeti állapotban a W5W izzónak is és lednek is a 360 fokos fénye csak részben érvényesül, azaz lefelé kb. 160-170 foknyi fényt ad, fölfelé csak a keresztmerevítőt világítja belül. Kis alkalmas méretű darabka dombormintás hőtükör került be fölé, mely szórja is és tükrözi is a felfelé irányuló fényt, immár lefelé. Mivel az érintkezők a búrában részben nyitottak, zárlat elkerülése miatt a lemezdarabka sarkait és éleit pontosan kellett hajtani, a búrának egy alkalmas kis darabjába beleakad, de mozgás elkerülésére sima celluxszal vékonyan megragasztottam.
    Ilyen a fény szórása műtét után. Előtte ilyen képem nincs, de eléggé pontszerű volt, csak a led adott ugye fényt, még a szóró búramintázat se segített ezen, és elveszett a fele. És ez volt az izzós fény, ez a simán ledes, ez pedig a tükrös ledes. Érzékelhető a különbség, még akkor is, ha más a csomagtér tartalma, de pl. a baloldali hondás piros vészcsomag csak az utolsón látszik egyáltalán, de a többi területen is jóval több a fény.
    Azért a búra tervezési f.szsága, hogy a körsugárzó típusú izzót oldalra irányítja, és annak is a felét felvezeti egy haszontalan üregbe, így még ezzel a mókolással is főleg jobb oldalra világít, a baloldal feleolyan világos csak.

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák