Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felújította csúcsrendszerchipjét a MediaTek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
whited #27132 üzenetére
Szia,
Nekem pont az általad említett Accord van, igaz már a ráncfelvarrott változata.
Én nem tudok típusbetegségről, bár egyik fórumtárs írta pár hónappal ezelőtt, hogy a kuplung szeret gyorsabban kopni az átlagnál.
Szerencsére nekem az eddigi 7 év és 115 ezer km alatt semmi gondom nem volt vele. Csak a kötelező szervizes dolgokat és egy hátsó fékbetétet kellett cserélnem benne.Fogyasztása autópályán 140-es tempónál 6 liter, országúton 5,5 liter, városban pedig 6,5 liter.
Nyomatékosnak szvsz nagyon nyomatékos, abszolút kellemesen autózható. Már az alapjárat közelében bőven elegendő nyomaték van a kényelmes autózáshoz. 1.600-1800 rpm körül pedig már a 340nm 90%-a rendelkezésre áll.
Igen, "sajnos" már ebben is van kettős tömegű lendkerék.
Ha kereted engedi, akkor én a ráncfelvarrott Accordot ajánlanám, mert ebben már 6 sebességes a váltó (+ szerintem szebb is az eleje
).
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest