Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
válasz
DeathAdder #26767 üzenetére
Na megvan a hiba, szétszedtem az egész verdát délelőtt...
Minden jó, fűtéscsap, összes bovden, összes fogaskerék, a hiba elég nagy baj, sajnos...
Az utolsó fogaskereket leszedve, ami a fekete nagy házba megy be baloldalt, ott hajtja meg a tengelyt.
Kifolyt az összes gépzsír a tengely mellől a ház és a zárókupak között, a zárókupakba megy bele a fogaskerék, amire három másik fogaskerék megy...
Mi a faxért kellett ezt ilyen bénán megcsinálni.
A baj, nem tudom kiszedni a kupakot, hogy hozzáférjek, a műszerfal alját és a biztosítékházat is le kellett szedni hozzá, plusz a középkonzolt a váltószoknyával és a kesztyűtartóval.
Beszéltem egy honda szerelővel, honda betegség, hogy megakad a tengely a házban és nem lehet a kapcsolót a bovdennel meghúzni.
Amúgy tök egyszerű volt megnézni, egyesével mindent leakasztottam. Így kötöttem ki a legxarabb résznél.
Azt mondták, próbáljak wd40-et és zsírt bejuttatni a tengelyhez, csak az a bajom, hogy nem tudom leszedni a fogaskerék kupakját, ami a tengely végén van.
Ha nem sikerül, teljes műszerfal szétszedés és ki kell venni az egész fekete házat a helyéről és kiszedni a tengelyt belőle, faxa, örülök kibebaxottulÜzenem a srácnak, váltson szerelőt, a fűtéscsap biztos hogy jó volt nála is, szerintem ugyanaz a hibája, mint nekem.
Hozzáférni nem lehet, fáj a bordám meg mindenem, mert a küszöbön feküdtem órákon keresztül, jobb kezemben lámpa, bal kezemben csavarhúzó, istenes volt.
Holnap délután még megpróbálom kiszedni azt a kupakot, csak zsírt kellene valahogy bejuttatni a tengelyhez és elméletileg jó is lenne.
Rendelhetek két bovdent meg egy patentot, mert amikor megszorult az egész, 90 fokban elhajlottak...A fűtésház rohadt drága ep3-ba, meg minden hozzá még bontva is, új ára meg horribilis.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Jura Ena 8
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest