Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz
honda23 #25649 üzenetére
köszi 4 all a részletes válaszokat
én sem érzem ezen hogy akkora tuti lenne..viszont ha 500ért dobta volna fel lehet már meg sem lenne..nem nagyon vágom, melyik az a 7gen ?
zolynet: tudom, hogy drágágbban jobbat lehet venni, de most ennyi (500k) a keretem rá, kb. mindenestől..az idő most már egyre jobban sürget, de az is érthető, hogy csak ezért nem fogok beleugrani egy butaságba. sajnos túl sok a sz.r a piacon
DeathAdder: valóban..én is azt látom, hogy generál és motor felújítás utániakból van rendesen ...meg ugye sok aki be sem vallja..
ma is megnéztem egyet (nem honda) telefonban 2 napja még nem csepegett semmi a motorból..ma estére meg tök olaj a motor alsó 2/3 része...és hozzátette az eladó hogy egy csomag 1000 forintos tömítőkészlet...aham..
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest