-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Hangminőségről volt szó.
Újra teszteltem YouTube-bal, mert ott nincs EQ, az mindenkinek ugyan az. Azzal a zenével, amit linkeltél.Beállítások -> Hang és értesítés -> Hangzásjavítás
Itt mindent kikapcsoltam. BesSurround nézd meg be-van e kapcsolva. Arra külön kell rámenni és felül a pöcökre rányomni. Szerintem mindent kikapcsolva a legszebb a hang youtube-on. Sokkal szebb a magas Ha semmi sincs bekapcsolva. A mély lapos,de nincs eltolva és elnyomva. Letöltöttem egy EQ alkalmazást, ami mindenre kifejti a hatását. Bass Boost-ot adtam rá, de csak a legkevesebb értéket, amit lehetett. Úgy szerintem korrekt volt a hangzás PC-hez és Sony Xperia Z1 Compacthoz viszonyítva. De a mély tényleg nem olyan jó. Nem olyan telt, vagy hogy mondjam. Z1C-n és PC-n megvan a teltsége. Külön tere van a mélynek.Most fejhallgatóval teszteltem. (Sennheiser HD 558)
De ez ismét csak személyes tapasztalat egy nem hozzáértőtől. Én teljesen élvezhetőnek találom a HT7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Trollok komolyan
- Amazon Fire TV stick/box
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs