-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
válasz
csadi0011
üzenetére
Csinálnál egy kis tesztet?
Csak úgy kipróbáltam összehasonlítva a laptopot és a telefont ugyan azzal a zenével.
Nem tudom neked mennyire lesz látványos (hallhatóan
) a különbség, de nekem ég és föld.
Gyakorlatilag eltűnik nekem az összes mély hang a telefonon. Rocknál nem annyira vészes.
Ez néztem meg egymás után a telón majd a pc-n.
Általában nem rossz a laptop vagy az asztali gépek hangkártyája. Volt sok fejhallgatóm, most egy olcsóbb kategóriát használok mert nincs időm a zenére. (nekem Beyerdynamic dtx910, páromég meg a Maxell Retro dj)
Régen külön lejátszót használtunk párommal (Sansa clip+) mert jobb volt mint a teló, de később a Samsung elég jól megcsinálta a telókon a hangzást és elég volt az is. Most neki egy ütött kopott Samsung pocket neo van ami és egy studiós csúcsminőség a HT7 hangjához képest.
Egyébként a HT7-nél semmi torzítás vagy zaj mint egy olcsó lejátszónál, csak egyszerűen az alsó frekvenciát nem tudja ahol a mély hangok vannak.
Egyébként azt sem tartanám kizártnak, ha egyik teló jobb másik meg rosszabb lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a különbség, de nekem ég és föld.