Hirdetés
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
28 éves lettem, szóval OTPnél át fognak dobni Jump-ról Bázis vagy Smart díjcsomagra
Ezek a magyar bankok csomagjai között mennyire számítanak jónak? vannak ennél jobbak valamelyik másik banknál?
van egy Bónusz hitelkártyám, szóval kényelmesnek tartom, hogy saját számlán belül díjmentesen törlesztem, de ezen kívül más dolog nem köt az OTPhez
- rendszeres jövedelmem van (2-300k közötti)
- a betéti kártyát havonta 1-2x szinte csak és kizárólag KP felvételre használom
- minden vásárlást a Bonus Gold kártyámmal intézek
- havi 1-2 utalás 100k alattiak (és ezen felül 1 db utalás a hitelkártyát törleszteni)Ami kellene nekem: számlavezetési díj minél kisebb legyen és jó lenne ha SMS értesítés nem vinne el egy vagyont. Pont emiatt én nagyon fontolgatom, hogy maradok az OTP Bázisnál. Plusz kényelmi faktor: OTP fiók itt van mellettünk 2 perc sétára.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- Használt PC konfig, új gépház, alaplap - Ryzen 5 3600/32GB DDR4/nVidia GTX 1070Ti/256GB SSD/3TB HDD
- Új, épített félkonfig GPU nélkül - i5-14400F/16GB DDR5/1TB SSD/3TB HDD/WiFi+BT/Win11Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest