Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
HellGreg #9149 üzenetére
Hat, szerintem itt egy fontos buktato lehet: a premium ugyfel vszinu nem fizet a tranzakcioert, de a masik fel nem biztos hogy ingyen utalgat tobbszazezret
Masreszt kerdes, hogy mely szolgaltatas miatt akar premium maradni. Annyi extra nincs benne, legalabbis en sajna nem talaltam... mar 150e bejovoert van naluk olyan csomag, ami alig rosszabb egy kevesbe intenziv usernek (van a csaladban).Alapvetoen az utalgatast semmi nem tiltja, miert tiltana? Ha nagyon akarom, raeroltethetnem azt, hogy mind2 nyilatkozott, hogy ami penz ott lesz az az ove, es ez nyilvan atmenetileg nem fog teljesulni, de azert ez boven nem penzmosas elleni torvenyre tartozo mennyiseg lesz. Na meg akar ajandekozhatnak havonta oda es vissza, anya/gyerek eseten illetekmentes, ha nem kp hanem szamlan tortenik. Szoval ezt vegyuk ugy, hogy nem is mondtam.
Viszont elvben a Raiff-nal mukodik a kovetkezo, ha megvan neki 1x az utaztatando penz, vagy van azt elero nem hasznalt keretu hitelkartyaja:
- csinal allamkincstari szamlat
- vesz ho elejen 15-21 nap mulva lejaro diszkont kincstarjegyet
- lejarat utan kiutalja maganak
Ennek a dija 0.3% (kincstarbol kiutalas), es nem kell bevonni senki mast. Ha ugyes, akkor pl. osszekoti egy amex (bocs, most mar bonus) vagy mas olyan kartyaval, ami ad me'g %-ot a MAK vasarlasra is, akkor nem veszit hanem nyer rajta.Megjegyzem nekem is felajanlotta a premiumosom, hogy a magasabb premiumra valtsak mert MAK utalasok rendszeresen vannak oda, de en maradtam a sima premiumnal inkabb... eleg ha egyszer valamiert nem jon ossze (pl. csuszik mert pont nincs abbol a lejaratubol, es lesz egy ures honap), mar ki is raknak de nem vissza a gyengebbe, hanem egy full hetkoznapiba. Persze ha erre az esetre meg lehet jatszani a mashonnan utalast...
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest