Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Cockához csatlakozom, szerintem sem veheted biztosra, hogy tudsz fizetni vele. Ráadásul attól, hogy a haverod egy helyen tudott fizetni, még nem biztos, hogy bárhol menni fog. Fél évi franciaországi tartózkodásom tapasztalata, nagyon változó volt, hogy a dombor MC kártyámat milyen módon fogadták el, és egyszer volt, hogy nem is nagyon akarták (illetve mondták, hogy felhívják a bankomat
, de siettem, ezért ezt inkább hagytam)... Az USÁ-ban sem biztos, hogy jobb a helyzet, pláne egy tisztán elektronikus kártyával.
Dombor Visát kellene váltanod, kockáztatni nem érdemes, mert az az igazi gáz, ha ott állsz, fizetned kéne valamiért, és nem tudsz. Egy ilyen nagyságrendű útnál nem hiszem, hogy oszt vagy szoroz az a 10k, amibe egy dombonyomott kártya éves díja kerül, viszont azzal legalább biztosan tudsz fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest