- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
zoleek
tag
válasz
KillHates #13 üzenetére
Sziasztok.
Jesszus! Aztán, hogy melyik ág hogyan terhelődik, balladai homály fedi
Az egyszerűbb tápokban az összes 12 és 5 voltos ág is ugyan onnan indul...Sz@rul hangzik, de így van. Tehát ha nem egy valamirevaló márkás és megbízható táppal hanem teszem fel egy Codegennel rendelkezik az ember akkor teljesen mindegy.
-
IceMaci
csendes tag
Na összedobtam 1et a képek alapján
működik.
körbenéztem a környéken hááááát 1 számtek bolt volt ahol lett volna 3300 Ft-ért ( ?? miért került ennyibe? talán valami Adidas márkájú? xD )
MediaMarkt-ba pedig 1790 Ft. hát inkább ithon dobtam össze.megérte
(titok: csak beledugiszáltam az "atx tápvégéről" a kábeleket egy molex cuccba
-
Piero89
aktív tag
válasz
Bj Brooklyn #4 üzenetére
Most vagy felétek drága snickers vagy felénk drága (Szeged) ez a 6 pines csoda
én egy ezresért szoktam venni ... valahogy sosincs amikor kéne, de volt már rá példa hogy 3ezer forintért akarták rám sózni pc-s boltban
-
Madárpók
aktív tag
Egy, de inkább két molex csatit megcsapolsz, neked a 12V és a föld fog kelleni.(citromsárga és fekete)
http://img114.imageshack.us/i/23hh4.jpg/
Ellenőrizd, hogy ne legyen rövidzár, mindent jó helyre kötöttél be, furmark alatt kontaktoknál nem-e melekszik. Sok sikert.
Angol leírás: [link] -
Sonky
aktív tag
Na gyüjtsük együtt a hsz-t
-
Bj Brooklyn
aktív tag
1. Ne flémeljük szét ezt az úgy is értelmetlen topicot. Ha meg nem a témához van a hozzászólás, legalább raknád OFF-ba; ha meg személyeskedni akarsz azt meg küldhetnéd priv-be, mert ezek senkit sem érdekelnek!
2. A hozzászólásod, meg gondold át, mert elég paradox dolgokat írsz!
"akkor legalabb hasznositottad volna es adtal volna linket ahelyett hogy oltogatsz" "bennem legalabb megvan az a belso ero hogy ne mindenert boltba fussak hanem probaljam meg hazilag is megoldani" de gondolom arra már nincs kapacitásod, hogy rákeress a google-ben
3. Konklúzió: Az első mondatoddal és hsz.-ed utolsó két szavával, már jellemezted is magad!
4. Ha tovább akarod ezt az értelmetlen dolgot folytatni, akkor azt privbe tedd. Itt többet nem szaporítom a "flémet"! -
IceMaci
csendes tag
válasz
Bj Brooklyn #4 üzenetére
ertelmi szinted legalabb megvan hogy surolja a 0-t..
akkor legalabb hasznositottad volna es adtal volna linket ahelyett hogy oltogatsz itt mint egy kisovodasedit: bennem legalabb megvan az a belso ero hogy ne mindenert boltba fussak hanem probaljam meg hazilag is megoldani... szanalmas vagy
-
Bj Brooklyn
aktív tag
2. elolvastam, de ha te neked 2db snickers ára túlzottan megterhelő, akkor bocs!
3. Szerintem nem, mert akkor nem nyitottál volna új topikot, hanem eleve a megfelelőbe teszed fel a kérdést; vagy használod a Google-t a megfelelő keresőszavakkal. Nekem érdekes sikerült és az első 3-ban meg is találtam kérdésedre a választ.A kérdést meg magadnak tedd fel és válaszold meg!
-
IceMaci
csendes tag
válasz
Bj Brooklyn #2 üzenetére
1. ok, bocs
2. olvasni tudni kene...
3. szerinted nem hasznaltam?sotetseg ennyire terjed?
-
IceMaci
csendes tag
Hello. Lenne egy 8800 GTS 640 MB-s karim amihez kene +6 pin tapcsati viszont nem is szeretnek erre kolteni. Hazilag van par modszer de nincs rendes leiras sehol :/ Barki aki tud benne segiteni azt megkoszonnem. tapom 420as (siman birnia kell) karirol nemtudok sokat ugyanis hibaskent erkezett.
Neten van par modszer de nem irnak hogy mit hova hogyan kell.
Amit megtalaltam: ATX 20pinesbol az elso harom kell (2 fekete, 3 narancs, 1 kek reszt kell levagni (megtortent -hulyek kedveer egy rossz taprol vagtam-)Help me!
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest