Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz marco0007 #64648 üzenetére
A felső lemezt nem nagy szám elkészíteni sajátkezűleg sem, nincs sok különbség ahhoz képest, mint ha például egy számítógépház tetejét vágnád ki. Több ilyet is készítettem már, elfogadható minőségben, ha én képes vagyok rá, akkor bárki...
Fekete venti rácsot pedig hobbielektronikai boltban a legérdemesebb nézni, mert ott töredékébe kerül mint PC boltokban én még valami 150 Ft/db-ért vettem a 20 darab feketét.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz marco0007 #62781 üzenetére
Nem engem kérdeztél, de én is tudok 1-2 dolgot mondani
inkább csak negatívot mert abból kevesebb van
-ha rezeg a hdd akkor nem sok lehetőséged van, mert ugye alapvetően a hdd hátulra kerül, és ott nem igazán lehet megoldani egy rezgéscsillapítós hdd ház felrakását, max csak a 5,25" helyére lehet berakni-jók ezek az oldallapok, de nagyon könnyen lehet meghorzsolni a sarkát a háznak, ha nem jól rakod oda, ugyan ez igaz a tetejére arra a kipattinthatós rácsra, mert ahogy nyomod le, van egy kis holtjátéka, pont annyi, hogy hozzá érjen a fémhez, persze ha nem lesz szétszedve naponta akkor semmi gond
legjobban a kipattonthatós "foglalatok" és az oldallapok nyitása zárása aggaszt, hogy meddig bírja majd a szerkezet, mert ilyen megoldással még nem volt házam, de majd az idő eldönti
+1 pozitív, ha rendesen meg van pakolva, napi 1-szer fel le rakod a gépet, akkor bicepszre nagyon jó
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- 400w és 500W 80 plus tápegységek
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység