- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- eGPU tapasztalatok
- Apple notebookok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz TechN7ne #69019 üzenetére
Én 2010-ben építettem az első gépem ami módosítva moddolva volt...
Sokan megcsodálták itt(lehet még páran emlékeznek is.) Aztán jött egy pár még...
egyik
másik
harmadik
Ma már minden "készen" van, csak bele kell tenni a harisnyázott kábeleket az RGB-s házba, meg összedugni a vezérlőt. És sokan ezt hívják gépépítésnek (számomra összerakás) Régebben hozzá kellett nyúlnod, kivágni itt, reszelni ott kivágni a 80-as venti helyett 120-asra esetleg 140-esre, befúrni, bekötni a vandálgombot power switchnek, tápot átrakni alulra, ablakos oldalalap??? ha vágtál magadnak akkor... Ez már nem lesz szerintem soha sajnos az UV helyét átvette az RGB már gyárilag üveglap van a házakhoz 140-200-as ventinek,radinak tápnak alul hely stb stb... -
hszilard666
veterán
Évek óta ugyanígy vagyok. 2016 óta alig volt pár cím ami megmozgatott, talán a cyberpunk, és a witcher 3 és az új DOOM-ok de ennyi.
A nintendo switchemet gyűröm sokat, utazás közben, de ott is régi játékok pörögnek. A crysis trilógiát játszom most újra handheld.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Ispy
veterán
Szerinem inkább ahogy öregszik az ember, úgy lesz egyre tapasztaltabb és már az újdonságok, amiért régen odavolt, már nem fogják lázba hozni, mert már 20 éve rakosgatja össze a gépeket, nagy megfejtések már nincsenek, egyszerűen uncsi lesz.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest