Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crion
aktív tag
Én már ides tova jó pár éve játszom a játékkal, de azt kell, hogy mondjam, hogy annyi féle stratégia van, hogy teljesen mindegy milyen fajjal játszol, minden fajnak megvan az előnye, persze alapértelemben a gnom a legjobb, de a legutobbi változásokkor, a félelf igen erős lett, és az óriás is.
Jó a sok varázsló, csak vigyázz, nehogy megcsappanjanak
Egyszer volt egy levelezésem egy sráccal, aki örömét lelte abban, hogy leölt valakinél 5-6000 varázslót, a leveleim továbbitotta a supportnak, ők pedig kizártak 5 körre, azzal az indokkal, hogy ha valaki megtámad az játék, erről szól.
Na igen, ez igaz, csak régen ezt a játékot sokkal többen játszották, és tudom, hogy nagyon sokan azért nem játszanak, mert valami idióta, kinullázza az országát, és nincs kedve ujat kezdeni.
Nah én ezeket az országokat szoktam bántani. Nem kicsit
Sikeres Hódítást! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- OTP Bank topic
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest