Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maestro87

őstag

válasz Dr. Szilikát #95587 üzenetére

Ez még nem jutott eszembe, de most lemértem. Folyamatosan 0,8 mA-rel meríti az elektronika az akkumulátort kikapcsolt állapotban. Ok, lehet ez nem nyírta ki és tényleg zárlatos lett, de attól még sok ez az érték is, mert van egy másik vadiúj ponthegesztőm is aminek nincs háza, csak az elektronika meg az akku, kb. 2 éve vettem és azóta is 3,7 V-on van az akku, tehát semmit se merült, pedig rá van ugyanúgy csatlakoztatva az elektronikára.
    Egyébként azért furcsállom a zárlatot, mert összesen 8-szor lett használva a beépített számláló szerint, ebből kb. 4-szer voltam én, míg kipróbáltam, a másik 4 alkalom már gyárilag benne volt, és ugye fel sincs púposodva az akku...
    Amúgy erről a készülékről lenne szó. Videót elnézve lehet sok az a 360A-es hegesztőáram ennek az akkunak. Ráadásul, kommentben más is panaszkodik az akku minőségére...

baly81: Nem sok az egy nagy terhelhetőségű akkunak, ezzel nem lehet teljesen kinyírni. De legelőször még beforrasztva kevesebb árammal is próbáltam "bebikázni", de arra se reagált semmit.

Új hozzászólás Aktív témák