- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Tankblock #93530 üzenetére
Szia és először is köszi!
- Atmega kap feszt, csekkoltam!
- A forrasztási irányoknál egyelőre a CH340 és az atmega az érdekes, többször is átfutottam a tervet és a panelt is, rendben van
- A reset vonalon csak soros 100nF van. Használtam már ilyen konfigurációban és OK volt. A 10k egy nyomógombra megy, de az egy másik panelre érkezik egy másik atmega-ba.
- TX-RX, igen ez a panel már a javított verzió, de kezemben még a régi, viszont felcseréltem azon is. TX az RX-re, RX a TX-re.
- Jumper kristályon, ez nem tudom mit láthattál (hogy megírjam mi is az), de jumper csak egy van, hogy programozáskor tápot adjak a CH340-nek, máskor meg ugye minek kapjon, olyankor le lesz véve. Azt majd megnézem, hogy rezeg-e ez jó ötlet, holnap rálesek.
- műanyag spacer-eket használtam, meg a csavarfejeknél ki van hagyva a fólia, de akkor ez buta dolog volt leht mégis, nagyobb eséllyel testelhet le a tápfesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged