Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttomas2005
csendes tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Bocsi a késői válaszért! De utólag is nagyon köszönöm a szakmai magyarázatot neked és tordaitibinek is!
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Ismerem ezt a technikát, jelenleg nagyon sok alsó-alsóközép árfekvésű ups használja a megoldást.
Az egyik melóhelyemen is egy ilyen kattog, elég sűrűn mert ingadozó a betáp, valamint a helyiségbe van egy villanyradiátor, ha ez bekapsol máris kattan az ups.
Nem tudom elképzelni hogy egy direkte erre tervezett eszköz, aminek az a dolga hogy megvédje a rákötött fogyaztókat, ne tudna kikorrigálni egy esetleges feszültségtranzienst.
A témaindítóba az volt a felvetés hogyha visszajön a hálózat, leéghet az összes utána kötött készülék. Hát ez mindenképp kizárt. Ezzel a gondolkodással leéghet direktre kötve is. -
Batman2
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Jól értem, hogy kisebb magas, illetve alacsony feszültség esetén autotranszformátorként használja a toroid trafót ?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold