Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Az a gond, hogy ezeket nekem csak roncsolással sikerült egyáltalán szétszedni.
Amit megspóroltam a fogyasztásból, azt duplán elbuktam a javíthatatlan kérészéletű vackok állandó cseréje miatt.
Mert mindegyik nyilván a 6 hónap lejárta után pár nappal döglik meg.
De ha véletlen a gari alatt, akkor is kaptam helyette egy ugyanolyan vackot. -
ViZion
félisten
Igazad van, pár udvari reflektort akartam gyógyítani, de pl. a táp + posta alig kerül több, mint venni újat. És mintha nem is a ledek, hanem a driver hullana el mindben.
Amúgy ettől a globális képmutatástól van ki a f**-om, mert vegyél AAAAA hűtőt, megtettük, 5 év gar, majd 6 év pár hónaposan kuka, mert javíthatatlan. A hűtőcsövek beágyazva a szigetelésbe. Az új hűtő hátulján már a hőleadó rács sincs, azt is sikerült az oldalába integrálni. Javíthatatlan módon. (Nyilván cerélhető lehet a teljes szigeteléssel, oldallal, kicsit drágábban, mint egy új hűtő). Ledekkel is ez van, vegyed, mert gleccserek meg aszály, de egy évet nem bír ki, mert szarul van legyártva. Sajnos ma ez a trendi, AAAA fogyasztás + ZS kat. élettartam. Javítani csak a megszállottaknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 512GB 4K 120hz + Kiwi Design Elite Strap 6400mAh akksival
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Insta360 Ace Pro 2 Dual Battery Bundle + szelfibot
- Macbook Air 13" M1 - 8/256GB - garancia (102)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Garmin fenix 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest