- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Táp földelt. mélyhangok tökéletessek.
Most összekötöttem a tápot a hangkari fém részével, egy nagyon picit csökkent a zaj. Ami van: 50Hz-es brum, és egy magas hangú vínnyogás, aminek a frekije függ a gép aktuális terhelésétől.
Ezzel a vínnyogással már volt dolgom, anno úgy oldottam meg, hogy prime95-el folyamatossan terheltem a gépet, aztán a táp vidkari tápszálára ráraktam pár teljesítményellenállást, amik most kb. pont 1 amperral terhelik folyamatossan a tápot, ez sokat segített, mert nem csak hangcuccal, hanem füllel is hallható volt a nyávogás, szal gyanítom ez valahogyan a tápból jön, az 50hz-es brum eredete meg kb. földhurok lehet, de nemtom...
mod: erre az összekötésre gondolnom kellett volna, szerinted ehez drótozzam hozzá a szekrény belső alufóliázását, hogy kvázi gépházat kapjak? Van még egy vidkari, aztis kössem a földhöz? Ha igen akkor új szálat vigyek a tápból, vagy csak drótozzam a hangkarihoz? Jah és alufóliánál ugyanez a kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold