Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
Igen, a baj az, hogy készpénznek veszik, ahogy azt írtad Te is. "Rá van írva, hogy 6km, akkor azt mindenhol tudja", de ezért (is) jó a fórum, mert itt meg lehet kérdezni, mit jelent ez a gyakorlatban.
Amikor a Motorolát vettem, megkérdeztem az eladót, hogy élesben mit tud. Azt mondta, 1km-t biztosan átlő, így megvettem, és ezt tényleg stabilan tudja, azért is írtam, hogy ezzel nem nyúl mellé a kolléga, ha neki is ekkora távra kell csak.Amire én használom: internetkapcsolat kiépítése 1-2km-es távolságra - kolléga az egyik, én a másik tetőn, és állítjuk az antennákat. Tetőről tetőre amúgyis jobb a rálátás, illetve a továbbítási technológia miatt is előnyös, ha tiszta a levegő, szóval itt én a 2km-t is megkockáztatom, hogy simán tudja. Persze a 6km-nek ez a közelébe se ér, de nem is használom olyan távolságra.
Egy kérdés felvetődött bennem! Ha merül az akksi, akkor csökken a hatótáv, vagy ez független a töltöttségtől?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest