- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Én eddig csak ötször markoltam meg a 230-at. Ebből 2 alkalom volt, hogy fogalmam sincs, hogyan kerültem két lépéssel hátrébb, fekvő helyzetbe... Van ilyen alkalmakra valami eldugott szubrutin, ami akkor aktiválódik ha van hátrafelé mozgási lehetőség...
Annak függvényében, hogy mi van otthon, a nagy ellenállást egyébként lehet helyettesíteni kondival is, (6-700nF körülivel, 10 éve csináltam, nem árt utánaszámolni)... meg még esetleg egy 100 ohm-os 1/4 wattos ellenállás sorba, hogy legyen minek elfüstölnie ha gáz van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged