Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hát ez pont nem látszott a képen, én is azt hittem, hogy a szembe lévőket kell összekötni. Így viszont akkor a legegyszerűbb az lenne, ha egy darab szigeteletlen drótot fektetnél a sorkapocs lábaira, is ráforrasztanád egyesével.
A távolságot egészen könnyű megtudni, meg kell nézni az adatlapot.A próbanyákon 0.1" vagy 2.56mm a raszterek távolsága, ha a sorkapocs lábainak távolsága ennek egész számú többszöröse, akkor jó vagy.
-
-
Nem tűnik túl bonyolultnak, szerintem az egyik kedves fórumtárs megrajzolja neked. Mert én sem értek hozzá.
Az is jó, ha veszel egy áramköri lapot, meg egy vastagabb alkoholos filcet, és kézzel felrajzolod rá az összekötő sávokat, aztán kimarod magadnak.
Végső esetben van olyan próbanyák, ahol 3 raszterenként meg van szakítva a vezetősáv.
Ezt csak méretre kell vágni.
De a csatlakozó lábtávolsága nem biztos, hogy illeszkedni fog az előre gyártott lyukakhoz. -
-
darvinya
titán
Pedig már lassan 20 éve ilyenek.
Ez a leggyorsabb szerelés, még a tömör vezetékeknél is van Wago -zásos kötés.
Ennél stabil kötést elérni nem nehéz, ha érvég hüvelyt fogazottan klimppelik a több eres kábelnél.
Ha ez nincs, de van páka cin, akkor lazán sodrott eret leforasztva.
Ha ez sincs, akkor csak egyszerűen összesodorva bedugni. -
elttiL
senior tag
Aha, megnéztem, csak az amit te ajánlottál távirányításra való, és sorosra dugod rá (winampo-hoz és hasonlókhoz), én irda-t kerestem, ami a telcsik-hez kell.... (oldalamon van róla fénykép, alaplapi irda-ra dugható)
komprende amigo?
[Szerkesztve]
(a linket javítottam, nézd meg!)
[Szerkesztve] -
elttiL
senior tag
Miért is ajánlasz nekem uir-t? (már rég nem használom mivel, tök ugyan azon a frekin távirányítódna, mint ez: Bővebben: link - egyébként baromi büszke vagyok rá, még ha nem is szép... az amp_1 és amp_2 képekről van szó)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest