- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
huskydog17 #98 üzenetére
Én egy szóval sem mondtam, hogy ez user error. Én azt mondtam ez AMD, alaplap és memória gyártók együttes hibája. De nagyobb mértékben még mindig az AMD hibája. Nem hiszem, hogy a "tudta nélkül" készült el az egész EXPO és tudtuk nélkül küldi a memó gyártó az egekbe a soc feszt. Userek béta teszterek mint mindig és most kiderült hol a gyenge pont. Szinte a legtöbb fesz értéken be tudsz állítani olyan értékeket amivel szinte bármelyik konponenst megölöd. Ja hogy bepipáltad, hogy saját felelőségre? Hát így jártál. Ez azért eléggé karcos. Persze tuning érdekében mindenki elnéz jobbra meg balra, hogy jaj hát ezt nemszabaaaad, közben 2 katt és puff jön a füst.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest