Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Ha jól láttam több régióba szánt változat is van (amerikai talán a másik
), azon van 3.5 mm jack ha jól tudom.
Vásárlás előtt engem is megzavart, mert arra számítottam, hogy lesz rajta, de nem volt, így hangfalat is cserélnem kellett, mert a régin nem volt optikai csatlakozó.
-
bajaki
őstag
válasz
venom8888 #700 üzenetére
Sziasztok!
A héten én is tulajdonosa lettem egy 7100F-nek, konrkétan az 55-ös verzióban, az volt most csak jó áron. A topikot visszaolvasva bánom is, hogy nem vettem észre, hogy 1 hónapja az 58-as volt ugyanennyiért. Node mindegy, ez is jó vétel volt 110-ért.
Egyelőre ismerkedünk, még nem került a végleges helyére a TV. Asztalon tesztelve, szemből nézve nagyon szép a kép, bevilágítás sem vészes. Egy magasított polcon lesz majd elhelyezve, remélem, hogy nem fog lentről nézve nagyon torzulni a kép. Használja esetleg valaki falra szerelve/magasabb polcon a TV-t? Mi a tapasztalat?
A hanggal viszont nem vagyok teljesen elégedett, nem jön be a TV hangszórója. Sajnos csak a kézhezvétel után konstatáltam, hogy nincs rajta 3.5 mm-es jack, így a jó öreg Genius SP-HF1250B-met nem tudom vele használni.
Használ esetleg valaki optikai bemenetes hangafalat (vagy DAC-cal analógót) a topikból? Minden hangot kiküld a TV, vagy vannak appok amik hangjai esetleg nem mennek ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest