Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- ASUS ROG Ally
- RAM topik
Aktív témák
-
karib
addikt
Szerintem meg kell egye. Más kérdés, hogy inkább valami 200+ FSB-t tudó alaplapban érdemes tuningolni, de ha épp ez van kéznél, akkor ezzel kell játszani :)
Viszont túl sokat ne várj a procitól. Ez vajon már Thoroughbred magos, vagy még Palomino? Végülis tök mindegy, a Tbred ''A'' sem nagy szám (lásd hírek korábban), a második szériás Tbred ''B'' az igazi, de az még szinte csak mutatóba akad pár darab, és csak a leggyorsabb kategóriákban. Valahogy el lehet dönteni, hogy melyik core, most nem tudom fejből, de majd utánanézek.
Szerintem továbbra is a legtutibb vétel egy AGOIA/Y szériás 1600/1700+... -
casenoid
tag
-
minek neked tuning egy ilyen gyors processzorhoz? :)) :)
...csak vicceltem. Miért ne menne a KR7A lapban? Annyira azért még nem régi az :) . Az más kérdés hogy hivatalosan mit írnak.
Az Abit lapok ugyan jók tuningra, de maga a procit szerintem örülhetsz, ha alap-órajelen normálisan le tudod hűteni, tuningra nem sok esély van. Azért próbálkozhatsz extrém hűtés mellett. -
casenoid
tag
mennyire húzható az AMD Thoroughbred 2200+? most csak erre futja, upgrade-ben persze. működik Abit KR7A-RAID-el?
PS: Pliz, ne offoljatok olyannal, hogy minek nekem gyorsabb,tuning erre a procira, meg ilyenek. Köszi! :)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest