Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
Nem is vettem annak.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Igazad van, normál stereo erősítővel sokkal élvezhetőbb a zenehallgatás természetesen.
Nekem viszont inkább az 5.1 a fontos a filmekhez, zenehallgatás csak mellékes és ritkábban.Direkt azért is vettem (mert nem tudtam ellenállni használtan egy kollégától jó áron
), mert le akartam cserélni a Genius 5.1es fadobozos erősítő részét, mert zúgott és recsegett már. Az "új" hangfalak vétele csak később jött...
Csütörtök-péntek fele lesz nálam a cucc és elválik mennyivel jobb a philips hangfalaktól.
Szerintem még az én nem hozzáértő fülem is bőven fogja hallani a különbséget. -
dobost
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
A Jamo elvileg csütörtök-péntek fele érkezik majd...Valószínűleg nektek profiknak nem egy minőségi darab, viszont nekem arra kell, hogy filmek nézésénél jól szóljon kis hangerőn is, mert társasházban lakom egyelőre és a szomszédokat nem kéne elkergetni. Másik dolog, hogy nincs viszonyítási alapom erősítők terén sem...
(bár lehet addig jó nekem, mert így legalább abban a tudatban vagyok, hogy jól szól...
)
Nyilván egy 80-100e forintos rendszer sokkal szebben szól, viszont nekem annyit nem ér meg átlag felhasználásra... ritkán kapcsoljuk be. Ha majd sikerül szereznem egy házat, akkor lehet beruházok egy jobb hangfalrendszerre. -
dobost
senior tag
Hát az úgy indult, hogy használtan beszereztem olcsón az erősítőt ismerőstől, ezzel kiváltottam a zúgó aktív sub-ot, ami az 5.1es hangrendszerhez volt, viszont mivel nem akartam sub-ot a zúgása miatt, ezért vettem egy fokkal nagyobb frontokat, mert rájuk tudom irányítani a mélyet.
Ilyen hangfalpárom van... ettől biztos jobb a Jamo...
Nem is akartam cserélni, viszont a Jamo 8000ért elég csábító...
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy kérdésem hangfalakkal és erősítőkkel kapcsolatban.Van egy Yamaha Rx-V350es 5.1es erősítőm, melynek a specifikációja a következőt írja:
Minimum RMS output power
(0.1% THD, 1 kHz, 6Ω)
[U.S.A. and Canada models]
Front: 100 W + 100 W
Center: 100 W
Surround: 100 W + 100 W
[Other models]
Front: 90 W + 90 W
Center: 90 W
Surround: 90 W + 90 WLehetőségem adódott arra, hogy vegyek egy Jamo E350es hangfalpárt, viszont ez 8ohm-os.
Jelenleg 6ohm-os philips HIFI hangfalakat hajt frontnak illetve a center és a hátsók Genius 5.1es fadobozos rendszerből vannak.Lesz tőle valami baja az erősítőnek, ha front-nak betolnám a 2db 8ohm-os jamo-t? (jobban melegszik esetleg?)
Mi a véleményetek a Jamo E350ről? Jól szól?
Köszi!
Üdv,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest