- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
gothic20
aktív tag
válasz
ozzy711 #28300 üzenetére
Köszi
A Focal Chorus 706V(itt kicsit olcsóbb) tetszik igaz kicsit tényleg drága de nem vészes.
Mindenképp polc hangszórót szeretnék szeretném megtartani az állványokat.
A Wharfedale EVO 2 - 10-ről mi a véleményed ? Illetve a B&W 685-ről?perempe: köszi az ötletet utána olvasok még
-
gothic20
aktív tag
válasz
Diablo18 #28281 üzenetére
Igen 140 ért szeretnék venni újat. A jelenlegit 45K ért vetem állvánnyal. Nem érzem reálisnak, hogy rá költsek +50-te még, az S1 nem ér szerintem ennyit. 80-95k ért mennek használtam a dm 602 s2-esek amik hangban szerintem igen csak jobbak mint az én kis dm601 s1-em.
-
gothic20
aktív tag
válasz
#71562240 #28124 üzenetére
Ok lengőcséve, még jobban is hangzik
Akkor most egy kicsit pontosítanék: Mind két hangfalról van szó nem csak az egyikről, csak az egyik gyakrabban csinálja. A mai nap újraforrasztottam a hang válton az alkarészeket illetve a kábeleket is és persze a hangszó részné is. Kipróbáltam úgy hogy csak a HF rész van bekötve és nincs össze kötve az LF-el, a magas hangszóró is csak akkor szólalt meg mikor az erősítőn adtam neki egy kis "craftot". Egy kis érdekesség ha az erősítőt úgy kapcsolom be, hogy a hangerő kb a felénél van akkor egyből szól ha alatta akkor legtöbb esetbe nem.
Az erősítő jó, másikkal is ugyan ezt csinálja. A hangfal kábel is jó.
A hangfal "kocogtatásán" pedig a membrán részre gondoltam.
Illetve eszembe jutott 3-4 hónapja volt egy elég nagy vihar és be voltak kapcsolva, volt a közelben egy villámlás elég csúnyán berecsegtek a hangfalak, úgy rémlik akkor kezdődött a probléma bár nem esküdnék meg rá. -
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni, van egy B&W DM 601 S1-es hangfal párom és az utóbbi időben olyan probléma van vele, hogy amikor bekapcsolom az erősítőt csak az egyik szól a másik nem vagy épen csak serceg,szakadozik a hang. De ha tekerek egyet a hangerőn akkor megszólal, illetve ha kap a hangfal egy kis ütést akkor is. Ez mitől lehet kontakt hiba? Másik erősítőn is ezt csinálja szóval nem az az a rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest