Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark 11 eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark Vantage eredmények
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Amúgy már majdnem beírtam, hogy a Monk dps buildje azért elég erős, de visszaolvastam, hogy Malfurionról van szó...
Bevallom, néha én is elbaromkodok esténként neckbreaker root + UV warning moonfire + LSD dream builddel, ha olyan az ellenfél QM-ben, de kompetitív szinten senkinek se jusson eszébe.
Persze volt már ellenem olyan premade, ahol Zagara, Zeratul, Nova, Malfurion és Kael volt terítéken, hát mit ne mondjak, csúnya volt az a burst, de ahhoz kell is csapatmunka, nem pedig "kúem van, mindenki menjen DPS-nek, mert a healt a hajunkra kenhetjük".
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest