-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zws
senior tag
A héten Aba mészárlás volt, most a héten Nova jön
Engem is felvehettek, nagyrészt este szoktam menni pár meccset, vagy napi miatt valakivel vagy Zerával.
zws#2399 -
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #1092 üzenetére
És megint minden tele lesz idióta Novakkal.
Kénytelen leszel Nova-val menni, hogy ne valami kezdő vigye elEgyébként Nova-t, ETC-t és Illidant leszámítva eléggé noob + pug friendly lett az összeállítás, és az eloszlás is egész jó, várhatóan nem lesz 2-3 tank + 2 support felállás ha soloban jelentkezel be, mint ezen a héten.
-
DaveNo1
veterán
Engem is be lehet jelölni, bár betáig inkább csak dailyzek, iszonyat sok az idióta aki semmire se jó azon kívül hogy free kill az ellenfélnek, utána meg mennek fórumra sírni, hogy ezt meg ezt kell nerfelni, és a Blizzard erre építve meg is teszi ezt.
-
LógaGéza
veterán
Küldj egy Battletaget, és felveszlek este - nem vagyunk pro játékosok, csak igyekszünk jól érezni magunkat, persze poénból nem követünk el csoportos öngyilkosságokat
Meg változó mikor tudunk fennlenni, én dolgozok, haveromnak vizsgaidőszaka van, de este 8-9 fele általában mindig befér pár meccsPont ez a baj Sgt. Hammerrel, akár hányszor laneeltem ellene, mindig csak szopóág volt...
-
nonsen5e
veterán
válasz
LógaGéza #1093 üzenetére
Drop a tetejére Medivacből, Immortal, Viper, vannak lehetőségek...
Szerintem valami ilyen mód biztosan van, hogy bizonyos pályákat többször ad mint másokat. Amikor megkaptam az alfa meghívómat, hétig mindennap játszottam 6-7 matchet, egyetlen egyszer kaptam kb. 50 matchből Blackheart's Bay-t. Most ezt éreztem én is Dragon Shire-rel.
-
LógaGéza
veterán
Ti kaptatok Minest? De jó nektek. Napok óta duózgatunk esténként haverommal, és 10 meccsből 8 a Dragon Shire, a maradék kettő Cursed Hollow... Már tegnap elgondolkoztam azon, hogy valami Dragon Shire stress test módot kapcsoltak be biztos... Blackheart's Bayen már nem voltam egy jó ideje, pedig nekem az tetszik eddig a legjobban...
Más
Sgt. Hammer ellen mit lehet kezdeni? Brutális mikor leáll az egyik bokorba, te nyugodtan kimész a lanere, és már el is tünt a fél HP-d... Gondolom az lenne a lényege, hogy nem kell megijedni tőle, hanem nyugodtan közelmenni és szétlőni a fenébe, mivel elég lassú a movement speedje. -
DaveNo1
veterán
-
F-ECT$
titán
Olyan comeback-ünk volt Mines-on, hogy el se hiszem, a meccs végét nagyon élveztem, de persze nem biztos, hogy ez a játéknak jót tesz. Szóval az első gólemet buktuk 25/75-re, a másodikat 0/100-ra, és már a Core-unknál halt. A harmadik Mines előtt 2-en halottak voltak tőlünk, és 1 szint hátrányban is voltunk. Éledés, persze az ellenfél megint 50+ bizbaszt szedett össze, így fogtuk magunkat és elkezdtünk úgy pusholni, hogy az ellenfél Core-ja előtt még állt egy Fort meg a teljes kapu a Golem-ünk lane-jén. Eleinte nem is védekeztek, majd megjelentek 2-en, őket bevertük, és a végén éppen, de a Core-t is leütöttük úgy, hogy 2-en maradtak tőlünk életben.
-
nonsen5e
veterán
-
F-ECT$
titán
Zeratul egy melee assassin hero, mely képes minionok és herok ellen is nagy dps-t tolni. Nagyon jó talentjei vannak, a fenti két mintától is el lehet térni a csapattársak és az ellenfelek függvényében. Az első build főleg arra épít, hogy az Auto Attack is erős legyen, így kisebb a burst dmg, de nagyobb a sustained dmg. A második build főleg a fél hp körül lévő hősök 2-3 mp alatti megölésére és a gyors menekülésre épít, emellett a Cleave talentekkel egy adag lane miniont kb 5 másodperc alatt el lehet vele tüntetni lvl7-től.
Level 1: A Block-ot akkor válasszuk, ha van az ellenfélnél olyan Auto Attack hero, akitől tartunk (pl Nova), és nem nagyon számíthatunk healre. A Rapid Displacement segíti a mobilitásunkat, ami főleg akkor lehet jó, ha az ellenféltől sok cc-re számítunk. A Regeneration Master nem assassin talent, a Seasoned Marksman az Auto Attackot erősíti, míg a Greater Cleave-vel nő az aoe hatékonyság, illetve a menekülő hősöket távolabbról is elérjük vele. (Főleg akkor hasznos ez a talent, ha még tanuljuk Zeratult, utána érdemesebb lemondani erről a komfortról a többi talent miatt.)
Level 4: A Vorpal Blade segít "ráragadni" egy ellenfélre, de általában erre nincs szükség Zeratullal, a Vampiric Assault bár papíron jónak tűnik, de a valóságban nagyon kevés healt jelent, így hanyagoljuk, a Sustained Anomaly segít a kezdő Zeratulok célzási pontatlanságán, illetve növeli az aoe hatékonyságot, de van 2 olyan talent ezen a tieren, ami a single target dps-t növeli, és nem érdemes róluk lemondani. A Focused Attacks az Auto Attack buildben, míg a Gathering Power az Ability buildben tűnik kihagyhatatlannak.
Level 7: A First Aid support nélküli pug esetén lehet életképes választás, de még ezzel is eléggé gyorsan hal Zeratul, ha valaki rááll, és CD-n van a Blink. A Shadow Spike főleg Abathur ellen tud jó lenni, egyébként nincs szükség rá. A Follow Through nem ad elég dmg növelést, nem úgy, mint a Searing Attacks vagy a Rending Cleave, mint a 2 fő talent ezen a szinten.
Level 10: A Shadow Assault segít megölni 1v1 esetén megölhetetlennek tűnő ellenfeleket, de igazán team fightban tud jó lenni: érdemes az első ellenfelet nélküle megölni, és csak utána aktiválni. A Void Prison egy kétélű fegyver, így kezdő Zeratuloknak nem ajánlott, mert akár egy megnyert team fightot is sikerülhet elveszíteni vele, de jól használva egy emberhátrányos csatát is megfordíthat.
Level 13: A Burning Rage a legrosszabb talent ezen a szinten, viszont a maradék 4 mindegyike választható. A Giant Killer főleg akkor hasznos ha az ellenfél tele van nagy hp-val rendelkező herokkal, a Spell Shield segíti nem meghalni 2 másodperc alatt, a Wormhole segíti a beugró támadások kivitelezését (nem kell megközelíteni a célpontot a támadás előtt, és mégis marad lehetőség a menekülésre), az Assassins Blade pedig tovább erősíti az Auto Attack buildünket.
Level 16: A Double Bombs szinte minden Zeratul buildben szerepel, hiszen akkora dmg spike, amit nem lehet kihagyni, de természetesen a legjobb az Ability buildben. A Stoneskin a kis HP pool miatt nem igazán éri meg, míg a maradék 3 talent (Executioner, Berserk, Void Slash) mindegyike ad dmg növelést, de a Double Bombs adja a legnagyobbat.
Level 20: A FotS növeli az aoe képességet, amire nincs szükség, a Bolt of the Storm jól jön, ha a Blink CD-n van, a Nerazim Fury a team fightokban teszi még hasznosabbá Zeratult, míg a Protective Prison általában nem éri meg a ráköltött pontot.
-
arni1
aktív tag
Ha vasarolnek egy bundle-t, lenne plusz koltsegem a valutavaltas miatt vagy annyi amennyi?
-
nonsen5e
veterán
A Blizzardnak van már valami hivatalos állásfoglalása a visszajoinolásról? Mármint, hogy ne 10 percig töltse a játékot ha DC-zek? "The server is X
Z ahead"...
No meg a karaktermenüben lévő Indirect Shadows opció bugolását is megoldhatnák már.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
XXArcAngelXX #1079 üzenetére
A beta signup az egyik lehetőség, a másik a HotS Facebook oldala, ott szoktak különféle giveaway-ek lenni.
Január 13-án indul amúgy a béta, valószínűleg elég sok meghívó fog kimenni, de hogy alfába történik-e újabb meghívás, azt nehéz megmondani.
-
DaveNo1
veterán
Premade-be a silence jobb, felér egy mini stunonnal, elég value, ha az ellenfél nem tudja sem a burst sem a menekülő képességeit használnin. Tranqut kiüthetik stunnal akkor meg vége. De amúgy sem érdemes pickelni, mert lilit leszámítva jobb nála az összes support, nem is kicsivel.
-
F-ECT$
titán
Mafurion egy viszonylag könnyen játszható healer, akinek sajnos erős hiányosságai vannak a többi support classhoz képest. Nem tud stunolni, mint Uther, nincs nagy burst heal-je, mint Rehgarnak és menekülni sem tud úgy, mint pl Brightwing. Ennek ellenére nagyon szép healt tud tolni, és mivel ranged, ezért valamennyire a dmg-be is be tud segíteni.
Level 1: Malfurionnak elég erős mana gondjai vannak, főleg az alsóbb szinteken, így akár dmg, akár heal buildet építünk, érdemes rágyúrni a mana regenre. Ha nagyon híján van a csapat dmg-nek, akkor megfontolható a Moonburn. A Harmony-t én semmilyen körülmények között nem választanám, és a Scouting Drone-t is max akkor, ha semmi hasonló nincs a csapatban és az ellenfélnél van Nova és Zeratul is, de még így is meggondolnám, hiszen a Moonfire is alkalmas a Stealth megszüntetésére.
Level 4: Erős tier, 3 jó lehetőség is van, a 2 Innervate-et erősítő talentet nem éri csak meg választani. A Vengeful Roots a dmg buildekben alap választás, de heal build esetén is érdemes lehet rátenni a pontot. A Protective Shiled főleg akkor jó, ha burst heavy az ellenfél csapata, míg a Healing Ward az első 1-2 team fight esetén tudja a mi javunkra fordítani a harcot.
Level 7: Heal build esetén az Enduring Growth az egyértelmű választás, dmg build esetén akár a Battle Momentum, de főleg a Strangling Vines jön jól. Az Elune's Grace nem ér meg 1 pontot, a Mule-nál pedig jobbak a healt vagy a dmg-t erősítő talentek.
Level 10: Az esetek 95%-ban Tranquility a választás, nagy erőssége, hogy a castolása közben minden más spellünket is használhatjuk. 2 healeres felállásban, illetve premade csapat esetén jó lehet a Twilight Dream is megfelelő helyezkedéssel, és az egyéb cc-k kombinálásával.
Level 13: Nagyon erős tier, akár 3 jó választás is lehet innen. A Life Seed a team fightokban könnyíti meg az életünket, a Full Moonfire a dmg buildbe illik, míg a Shrink Ray egy mini cc. Az Ice Block nem rossz talent, de gyengébb, mint a korábban felsoroltak, a Rewind viszont gyenge, nagyon ritkán jönne jól a CD nullázás, főleg ha a Hardened Focus a következő tier választásunk.
Level 16: Ismét egy erős tier, szintén 3 jó választással. A Hardened Focus főleg heal buildekben alap választás, dmg esetén a Tenacious Roots és a Lunar Shower között kell döntenünk. A Hindering Moonfire nem éri meg az 1 talentpontot.
Level 20: Mind a 4 választás jó lehet. A Serenityt főleg akkor érdemes választani, ha mana gondokkal küzdő társaink vannak, és a Tranquility-t nem érezzük elég erősnek. Nagyobb aoe burst ellen a Storm Shield kiváló, míg ha úgy érezzük, hogy a healünk megfelelő, de vadásznak ránk, akkor a Bolt of the Storm mellett döntsünk. A Nightmare talán egy picit gyengébb, de persze vannak olyan setupok, ahol a +1 másodperc silence és az 50% lassítás kell ahhoz, hogy kivégezzük az ellenfél csapatát.
Egy jó tanács a végére: ne feledkezzünk el az Innervate-ről, nagyon sok társunknak jól jöhet harc közben.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
XXArcAngelXX #1074 üzenetére
A ping számít sokat, ebből a szempontból sajnos a 4G-n kívül minden mobilnetnél fogsz érezni némi késleltetést. Nekem 3G-n még Heartstone is lassabb, mint vezetéken.
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
nonsen5e #1073 üzenetére
Attól ijedtem meg kicsit hogy van egy másik moba játék, az Infinite Crisis. És újabban olyan lagjaim vannak hogy még, és ezért gondoltam arra akkor tuti ez a probléma. Azt hogy kipróbálod azt meg előre is köszönöm.
RespectAlig várom már hogy legyen béta fázis, meg hogy behívjanak..... csak csorgatom a nyálam a youtube-s replayekre.....
-
nonsen5e
veterán
válasz
XXArcAngelXX #1072 üzenetére
Holnap majd kipróbálom mobilnettel, az még annyi sincsen.
Amúgy lol/dota2/wow/d3/sc2 simán ment mind vodás mobilnettel, (20+ fős wow raideket még 128kb-ra lassítva is).
-
nonsen5e
veterán
válasz
XXArcAngelXX #1070 üzenetére
Ha maga a net stabil és a ping is normális, akkor bőven jó.
-
XXArcAngelXX
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy mennyire erős netkapcsolat kell a HoTS-hoz. Most mobilnetről játszogatok más játékokkal, és hamarosan beköttetem a téhóm netjét. Mert ahol lakok csak az elérhető. 10 Mbps csomag van csak itt Újszászon. Elég lesz hozzá?
-
F-ECT$
titán
Nekem hasonló de van 1-2 lényeges eltérés. Akkor működik jól, ha a csapat csapatként tud játszani: prisonnal kivonok 2-3 embert a forgalomból, és olyan fél hp-ról beugorva is leszedek bárkit. Jó a lane-re is, lvl7 után kb 1 cleave kell és vége az összes kis katonának. A first aid néha persze jól jönne, de valamit valamiért.
-
zws
senior tag
Én így szoktam menni, de van mikor lvl 4en Vampiricot választok.
http://www.heroesnexus.com/talent-calculator/18-zeratul#KEyHoClC2DaLQLSAAÉn személy szerint túlélősebben játszok vele, nem arra megyek rá h ha rászállok valakire meghaljon rögtön, hanem ha kell túléljem.
First Aidet nem szokták választani, de sok esetben megment illetve időt spórolsz, nem kell HS-elned az életért, és nem is számítanak rá. -
F-ECT$
titán
Kijöttek a Stimpack-ek, és ahogy várni lehetett rohadtul nem éri meg megvenni őket, ha csak a gold részét nézzük. (Kb napi 4+ órát kellene játszani minden nap, hogy többet kapj 10 dolcsiért, mint 10e gold.) Ha hozzávesszük az xp boostot is, akkor akár meg is érheti, de a player lvl egyelőre lvl15-ig érdekes, a hős szintezésnél meg:
a) a kedvenc hősökkel úgyis meglesz a lvl10 előbb-utóbb
b) a legtöbben arról számolnak be, hogy lvl10 után inkább elkezdtek másik hőst húzni, mert úgy érezték, hogy az xp kárba vész, ha max szinttű hőssel játszanak -
F-ECT$
titán
Közben kipróbáltam, időben belefér a Blink, Cleave, Double Bombs, Wormhole. Egy tank esetén kb a fele hp-ját viszi csak le mondjuk.
Viszont Abathurral játszogatva ha az ellenfél minden team fightra összeáll, akkor főleg lvl10 előtt elég nagy hátrány, hogy csak "4.5" emberrel vagytok jelen. Lvl10 után is, ha az ellenfél ügyes, és látja, hogy jön Abathur, akkor érdemes hagyni a fightot és fél perc múlva visszatérni rá, mert akkor lazán tudnak nyerni azzal, hogy nem teljes 5 ember ellen kell harcolni.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #1064 üzenetére
Kérdés, hogy visszamenőleg megkapnád-e a jutalmakat, ha bejönne ez a plusz szintenkénti jutalom. (A Blizzt ismerve nem.)
Derrewyn: semmit nem ismernek az újak. Zeratullal játszok, és felróják, hogy miért nem halok velük, miután belemennek a 3v5-be. Aztán írják, hogy bezzeg az ellenfél Zerája milyen jó, persze minden dmg-ben kevesebb volt, szóval nem tudom, hogy ezt is mire alapozták. Bár biztos arra, hogy az meg mert halni...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
DaveNo1 #1052 üzenetére
Abathurral tényleg az zavar, hogy mennyire nem tudják az emberek hogyan működik. 1vs1-ben elszaladt parazitával, pedig full hp-n volt. A 4 szövetségesből jó ha 1-2 tudja, hogy mire számítson ilyenkor.
Az előbbi parti is ilyen volt, egy idő után inkább főleg egy minion lane-t pusholtam parazitával, annak több értelme volt. A vége valami iszonyatos siege damage lehetett, mert hero killekben fele annyit se csináltunk, mégis nyertünk.
F-ECT$: Az sem rossz, jó gyorsan véget ért.
-
F-ECT$
titán
Csodálatos MMR
-
-
-
Derrewyn
senior tag
válasz
DaveNo1 #1048 üzenetére
Igen, az meg a másik, minden pályán vannak olyan "vakfoltok", amik a többi hős számára nagyrészt értéktelenek, sőt gyakran észre sem veszed őket, mert egyszerűen feleslegesek vagy zavaróak (pl. a kis sövény labirintusok).
A Haunted Mines emiatt szerintem kifejezetten nehéz pálya, kicsi, és megfelelő búvóhely is alig van.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
DaveNo1 #1044 üzenetére
Szerintem elég csak kipróbálni, és rögtön látszik, hogy nagyon nem egyszerű vele jól játszani.
Kvázi az egész pályára kell figyelni, lehetőleg mindhárom lane-t erősíteni locust+promote-al, mule-al javítani, a kialakuló PvP-ben segíteni. Elég összetett.Érdemes megnézni Force videóját erről.
-
F-ECT$
titán
"Pro" Zeratuloktól kérdezném, hogy a Wormhole-os Blink-be belefér egy Cleave + 2 Singularity (Double Bombs)? Vagy ha ilyen "beugrós" stílusban szeretnél játszani, akkor jobb a Void Slash lvl16-os talentnek?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
DaveNo1 #1042 üzenetére
Jó móka Abathurral játszani, de nagyon függ a többi játékostól... Néha képtelenség célozni a spike-kal, olyan idegrángásosan mozog a parazitás ember, ha meg nem megy elég közel a minionokhoz, akkor az AoE szart sem ér...
Viszont a klónozás tetszik, de amikor csak olyan classt tudok/érdemes, amivel még nem játszottam... Na akkor gyorsan kell kapcsolni.
-
DaveNo1
veterán
Novaval ez jó hét, lehet újonc abákra vadászni.
Előbb életem gamet játszottam Novaval: 35 perc, vesztésből fordítottunk (-3 fortban voltunk) 4 aba snipe midgameben, végére meg 140 ezer hero dmg. 20-as talentnek már blinket talentolok megment Nazebo ultitól meg sok egyéb csúnyaságtól
Amúgy szerencsém is van, tegnap 800 goldos napi, ma 600 goldos.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
adamkaa777 #1037 üzenetére
Fun hős nagyon
Elég erős a heti rotáció: Abathur, Stitches, Reghar, Zeratul, Valla, Diablo, Malfurion
-
adamkaa777
senior tag
Végre free Abathur már régóta kiszerettem volna próbálni
-
kexksz
addikt
válasz
DaveNo1 #1026 üzenetére
De van MMR. Más játékokban is vannak bőven ilyen játékok, főleg kisebb MMR-en, ahol egy player könnyebben tud carryzni. Úgy van amúgy teljesen, ahogy F-ECT$ is írta. Kevés a játékos.
Én pl. az eddigi 150 játékom alatt egyetlen bottal sem találkoztam, de leaverrel se nagyon már egy jó ideje, mikor kezdtem pedig kb. minden játékban volt egy túlzás nélkül.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
DaveNo1 #1023 üzenetére
Na ezt jó tudni, hogy Raynorral botolni szoktak, így már nem meglepő, hogy gyakran csak lane-ezik a partiban lévő...
Így utólag belegondolva egy Valla is gyanús volt tegnap, 150k siege, 15k hero damage körül zárt a végén, és objective-re nem nagyon mozdult.
Ezentúl jobban fogok figyelni erre is...Egyébként elképesztő, hogy mennyire nem értik emberek a játékot. Az előbb említett Valla kapott dícséretet, hogy csak ő csinál valamit a csapatból.
-
DaveNo1
veterán
Passz, sose szoktam kitalentolni.
A másik idegesítő dolog, hogy Nazebo Ultimate spelljének nincs max távolsága, elég vicces mikor beáll egy kapu mögé és onnan tolja. LvL20 felett elfutni sem lehet előle mert gyorsabb mint egy hős így simán rekt. Ok lehet stunolni, csak pugplayben sokszor nincs stun, vagy csesznek rá.
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #1029 üzenetére
Chen tényleg elég durva, főleg lvl10 után, bár szerintem egy tanknak pont az a dolga, hogy cc-zen és ne haljon meg azonnal. Előbbi szempontjából Anub'arak elég erős volt, de a Rewind nerf erősen érintette őt is, így sok jó tank nem maradt Arthason, Stichesen és Chenen kívül. (ETC főleg Pug-ban tud erős lenni, ha nem sikerült szakítani a 4 seces stunját, illetve olvastam, hogy Muradin elég erős health regent kapott, bár ez lehet csak bug.)
Egyébként az Imposing Presence aoe esetén is aktivizálódik a támadó hősre, vagy csak célzott támadáskor?
@Chronos85: köszi, ez a jelentés elkerülte a figyelmem, emailt nem fogok írogatni, de azt majd használom.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Chronos85 #1028 üzenetére
Hotslog-on van MMR, de csak akkor reális ha feltöltesz minden meccsedet.
Btw. ha nagyon nerfelgetés remélem kezdenek valamit a rohadt Pandának az ultimate képességével, mert nem túl vicces hogy kétszer kell leölni, és alapból se könnyű, mert állandóan pakolja magára a pajzsát. Odinhoz hasonlóan lehetne a spellnek channeling timeja, hogy ne az legyen mindig, hogy 5% hp-n hopp instant szétválás és akkor vagy én győzök, mert öljetek le még egyszer, vagy simán elmenekülök. (Tychus Odinja simán lenukolható amig összeáll).
-
Chronos85
tag
Az elején én is összefutottam botokkal, sőt olyan meccsem is volt, ahol partiban botoltak ( 1 betű eltérés volt a két játékos nevében). A játék végén tudjátok őket autómatának jelenteni asszem a stat fül alatt.
Ilyenkor blokkolja is, így legközelebb már nem kerülsz össze vele.
Viszont ami sztem hatásosabb, ha írsz egy mailt a hacks kukac blizzard pont com -ra. A battle nethez reggelt mail címről és csatolod a replayt, amit a watch menüből ki tudsz bányászni a folder ikonra kattintva.Ami inkább most zavar a random laggok és disconnectek mellett az az életképtelen compok. 4en jelentünk 2 fél healerrel(druid+tyrande), erre kapunk még egy brightwinget, miért?! Értem én ha az ember 3 vagy több emberrel akar egyszerre jelenteni vigyen healert, de jelenleg ebből 2(+1) használható van.
Egyébként hétvégén körülbelül azonos szintű csapatokkal kerültünk össze. Hétközben, pláne egyedül gyakran van, hogy az egyik csapat fényévekkel jobb a másiknál. Már arra gondoltam, hogy probál melléd azonos MMR-ű játékosokat rakni, de mivel nincs 10 ilyen ezért billen el ennyire a mérleg.
A másik meg a 3+2=5 ami jól hangzik, de esélyed sincs ha nem LFG-os az 5 fős parti, ami ellen küzdenetek kell.Végére egy kérdés hátha tudja vki. Láttam több stremernél és globálon, hogy MMR-t írogatnak, ezt hogyan tudom elővarázsolni?
Üdv.: Chronos -
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #1026 üzenetére
Szerintem valami van, csak olyan kevés a játékos, hogy sokszor nem tud megfelelő társat találni, és ilyenkor alakul ki egyenlőtlen eloszlás.
Onnan gondolom, hogy van, hogy ha belenézek valami streambe, akkor ott még ha egyedül is jelentkezik be a streamer, akkor is akár 10 percet kell várnia a játékra, míg nálam ez max 2-3 perc szokott lenni.
De ahogy írtam is: beta megjelenésével + a tesztelők körének kibővítése után ez remélhetőleg jobban fog működni.
-
DaveNo1
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
Wolverine #1024 üzenetére
Tuti? Szerintem erre nem nagyon lesz erőforrás élesedés előtt, hacsak nem szaporodnak el sokkal jobban.
De ahogy kexksz is írta: ki kell kerülni abból az mmr range-ből, ahol a kezdő/gyengébb játékosok vannak, és akkor nem jöhet szembe bot, ugyanis azt nem hinném, hogy egy jobb játékos, akik már esetleg pénzt is ölt a játékba, az hosszú távon kockáztatná az accountját, mmr-jét a goldért. Bár mindez azután lesz igazán jó, ha több játékost is beengednek, mert most még olyan kevés játékos van, hogy 4k mmr-rel is kaphatsz 2k mmr alatti társat.
-
kexksz
addikt
Annyira ez nem zavaró, mint HS-ben, ott a zoo botok mivel mindig csak a value play-eket tolták, amire a pakli épül fel tudtak menni Legendbe is, mert azzal a deckkel amúgy sem az enemyre reagálsz, hanem csak mindig kirakod, ami a legjobban megéri és csók. Itt viszont a botok el nem tudom képzelni, hogy jutnának fel normális MMR-re.
Ja meg HS ladder rendszere rank 5-ig olyan, hogy akár 50% körüli winrate-el is fel tudsz menni.
-
DaveNo1
veterán
Egyre több a Raynor bot. (kicsit olyan feeling mint HS-ben Shaman bot invázió volt). Elég könnyű őket felismerni. Csesznek kooperálni, rámennek egy lanere és csak azt tolják, + sokszor halnak. Talentek is jobbára ugyanazok, Hyperion meg alap ami vacak PvP-re a Raynor's Raidershez képest.
-
F-ECT$
titán
válasz
Derrewyn #1018 üzenetére
Én is játszogatok vele, volt olyan, hogy nekem volt a legtöbb hero dmg-m vele, de úgy gondolom, hogy akkor igazán jó, ha köré van építve a csapat, ami kommunikál is. Viszont 1 igazi healer általában kell, és akkor már nem biztos, hogy befér Tyrande is a csapatba.
Ár:
-ha valamelyik hős tetszik vedd meg
-ha megvan az összes hős, amit szeretnél, akkor nyugodtan vegyél skint rá, másik hős vásárlása helyettDe ha nincs személyes preferencia, akkor érdemes megnézni, hogy "profik" kezében melyik hős teljesít jobban. Ebből a szempontból pl a 4k-ba kerülő Tychus abszolút ár/érték bajnok, viszont az, hogy egy 10k-ba kerülő hős jó, annyira azért nem meglepő. Pug-ban meg bármelyik hős lehet jó, ott többet számít, hogy melyik csapatnak sikerül jobban csapatként mozognia.
Ennek fényében írtam le, hogy melyik hőst "éri meg" megvenni.
-
Derrewyn
senior tag
A héten játszottam kb. 20-25 menetet Tyrande-val, nekem tetszik. Healben valóban nem túl erős, de nem is elsődleges heal supportnak szánták.
Az utolsó meccseken legtöbbet választott talentejeim: Pierce - Empower - Trueshot Aura - Shadowstalk - Lunar Blaze - Ranger - Hunter's Prey
Alapvetően felderítő - dps supportként játszok vele, TS aura + Hunter's Mark elég jó segítség.
Shadowstalk elsőre lehet furcsa választás, de az információ és stealth amit ad az gyakran többet ér, mint a nagyobb CD-n lévő Starfall, aminek az erőssége nagyon szituáció függő.
Sentinel nagyon erős képesség, az egy helyben álló ellenfeleket iszonyat messziről is el lehet találni, de az 1 HP-val elfutó ellenfelek sem szeretik. Emellett pedig felderít is.
Lunar Flare jó kis CC, de némi gyakorlat kell hozzá a késleltetése miatt.Az ár meg erősen szubjektív dolog.
-
F-ECT$
titán
válasz
Klemice #1013 üzenetére
Ezt írtam róluk egy kicsit korábban:
Support
-2k: Malfurion és LiLi is közepes healerek, de könnyű velük játszani
-4k: Tassadar ezt az árat megéri
-7k: Rehgar szerintem az egyik legjobb healer jelenleg, Uthert szintén jó (heal + stun), Tyrande szerintem nem éri meg, mert a healje late game-re elfogy
-10k: Brightwing jó healer, de tudni kell vele játszaniAzóta LiLi kapott egy kis buffot, Brightwing, Uther meg egy kis nerfet, Tassadar egy kicsit nagyobbat, de alapvetően nem változtak meg.
Kis kieg: Rehgar healre tényleg nagyon jó, de mivel melee, ezért dmg-ben (főleg hero dmg-ben) nem az igazi, és cc-je se sok van.
-
Klemice
senior tag
supportok közül érdemes megvenni valakit?
-
DaveNo1
veterán
válasz
nonsen5e #1007 üzenetére
Az anti-armor shell volt régen a hotshots, most nevezték át ezen a héten.
Nerf leginkább azt érintette, hogy elvették tőle a Rewindet, amivel le lehetett nullázni a snipe és a lassító lövés cd-jét így 1 másodpercen belül 5 lövést is letudtál adni, ami instant kill egy másik assassin/support számára. Ettől függetlenül még így is nagy burst potenciálja van, 1 kombó lövéssel el lehet tüntetni egy ellenséges assassin hp-jána 60-70%-át, aki ezután már inkább menekülőre fogja.
-
nonsen5e
veterán
No végre sikerült megvennem Novát az összegyűjtött tonna goldból. Most hallottam, hogy op, meg nerfelték meg minden - nem érdekel, az első HotS trailer óta őt akartam.
Itt olvastam a kommenteket, hogy 7-es talentsorban a Hot Shots alatt mit értetek? Névből ítélve az Anti-Armor Shellsre tippelek.Meg néztem ezeket datamine infókat, nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz majd Mengsk ha tényleg bekerül.
Propaganda - Ellenséges játékost / gépeket irányíthat x ideig.
Damage buff Nova / Warfield közelében.
Summon Xel'naga Artifact - pulzáló AoE sebzés.
Nuke it from orbit - szintén AoE
Elég erőltetett, passzolok mit lehetne vele kezdeni, de bízom benne, hogy jobbakat ki tudnak találni mint én. -
DaveNo1
veterán
Remélem a Blizzard csinál valamit a leaverekkel, mert ez rohadt rossz, hogyha valaki direkt kilép, vagy kiszakad, akkor kapunk egy használhatatlan botot és vége a meccsnek.
-
Derrewyn
senior tag
Na, erre nem gondoltam volna.
Azért nem volt egyértelmű számomra, mert még sosem adtam ezt így össze és a játék sem teszi. Másrészt ennél sokkal durvább számok jönnének ki, mondjuk úgy 50-20 vagy 45-30, sőt az sem ritka, hogy úgy nyertünk, hogy nálunk volt kevesebb kill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest