Aktív témák
-
Gyurcó
csendes tag
Amúgy csak egész pici tüzecske lett.
Bocs, de későn vettem észre a videókártyás topicot. A másikat akartam törölni, de nem tudtam...
Nem tudom, hogy láttad e a rendszámomon, hogy friss husi vagyok. De azért nem kell bekapni.
Bocs, ha valamit rosszul értettem, de Én azt hittem, hogy ezek a topic-ok azért jöttek létre, hogy egy témát megvitassunk.
Nekem egy zsenge gépen van ilyen videókártyám, és kiváncsi lettem volna, másnál hogyan teljesít.Még szerencse, hogy volt egy normális válasz is.
Háááááát, köszi. -
Egyiket sem. Igazából a házigazdák közül senki sem örül az állandó offolásnak, külön azért hoztuk létre a Fáradt Gőzt, hogy ott lehessen nyomulni, a hardver fórumok meg hasznosak maradhassanak a később jövőknek, mint infóhalmaz.
Újabban kezd elterjedni az offolás, már zavaróan, és ez nem jó. Szeretnék megkérni mindenkit, így téged is, hogy konkrét, ''szakmai'' hírekre, cikkekre és kérdésekre ne offoljatok. És most, irány a Fáradt Gőz :)...
Aktív témák
- Revolut
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest