Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ezekről a márkákról még nem hallottam. Ezek tényleg korrekt áron mennek!
#11 Synthwave épp a Ducky One 3 Daybreak TKL-t nézegettem és azon botránkoztam meg, hogy mindenhol ilyen 150+ Euro és kisebb, mint a mostanim.

Azt néztem, hogy ennyi pénzért nyyugodtan vehetsz már teljes méretű Das Keyboardot is, ami nálam most ilyen abszolút csúcs prémium gyártó.
Ezeket az új játékosokat, melyeket felsoroltál, viszont nem ismerem, de megnézem akkor.

Ami még ezeknél az új billiknél nem tetszik, hogy minden szegmensben ezt az idióta floating designt erőltetik, why??
A Steelseries is elkezdte és most csak ilyet láttam náluk, pedig egy időben nekik egy csomó ilyen elegáns kinézetű modelljuk volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL BoomBox 2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Steelseries is elkezdte és most csak ilyet láttam náluk, pedig egy időben nekik egy csomó ilyen elegáns kinézetű modelljuk volt.