Hirdetés
Aktív témák
-
pappwba
csendes tag
Hali!
Nekem is ilyen deszka van a gépemben. :)
Vmikor (nem tudom pontosan) az Asus letrehozott egy uj markat a sajat alaplapjaibol: ez az Azrock. Az Asus draga, viszont nagyon jo, mig az Azrock olcso es szinten jo, csak kevesbe lehet tuningolni. Na ugyanez a helyzet az ECS tajekan is. A masik elvonalbeli alaplapgyartonak (MSI) erre valaszolni kellett, ugyhogy letrehozta az ECS-t. Tehat ECS ugyanolyan jo, mint az MSI, csak szinten kevesbe lehet tuningolni. =>
ar/teljesitmeny ECS A LEGJOBB!!!!
(ja es mellesleg vilagszerte az ECS alaplapokbol adnak el a legtobbet. Az osszes eladasnak vmi 40%-a korul van.)
jss: Szerintem a tapod boven eleg. Nekem a gepben egy 1800+-os proci van, mellette egy Gef4Ti4200, egy Cd-iro, egy CD-ROM es ket vinyo es rendesen muxik 230 W-os tappal.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest