- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- BIOS frissítés
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
pappwba
csendes tag
Hali!
Nekem is ilyen deszka van a gépemben. :)
Vmikor (nem tudom pontosan) az Asus letrehozott egy uj markat a sajat alaplapjaibol: ez az Azrock. Az Asus draga, viszont nagyon jo, mig az Azrock olcso es szinten jo, csak kevesbe lehet tuningolni. Na ugyanez a helyzet az ECS tajekan is. A masik elvonalbeli alaplapgyartonak (MSI) erre valaszolni kellett, ugyhogy letrehozta az ECS-t. Tehat ECS ugyanolyan jo, mint az MSI, csak szinten kevesbe lehet tuningolni. =>
ar/teljesitmeny ECS A LEGJOBB!!!!
(ja es mellesleg vilagszerte az ECS alaplapokbol adnak el a legtobbet. Az osszes eladasnak vmi 40%-a korul van.)
jss: Szerintem a tapod boven eleg. Nekem a gepben egy 1800+-os proci van, mellette egy Gef4Ti4200, egy Cd-iro, egy CD-ROM es ket vinyo es rendesen muxik 230 W-os tappal.
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- BestBuy ruhás topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest