Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
pappwba
csendes tag
Hali!
Nekem is ilyen deszka van a gépemben. :)
Vmikor (nem tudom pontosan) az Asus letrehozott egy uj markat a sajat alaplapjaibol: ez az Azrock. Az Asus draga, viszont nagyon jo, mig az Azrock olcso es szinten jo, csak kevesbe lehet tuningolni. Na ugyanez a helyzet az ECS tajekan is. A masik elvonalbeli alaplapgyartonak (MSI) erre valaszolni kellett, ugyhogy letrehozta az ECS-t. Tehat ECS ugyanolyan jo, mint az MSI, csak szinten kevesbe lehet tuningolni. =>
ar/teljesitmeny ECS A LEGJOBB!!!!
(ja es mellesleg vilagszerte az ECS alaplapokbol adnak el a legtobbet. Az osszes eladasnak vmi 40%-a korul van.)
jss: Szerintem a tapod boven eleg. Nekem a gepben egy 1800+-os proci van, mellette egy Gef4Ti4200, egy Cd-iro, egy CD-ROM es ket vinyo es rendesen muxik 230 W-os tappal.
Aktív témák
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest