- UHD filmek lejátszása
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli71
tag
válasz
Sir Riccio #66 üzenetére
Egyébként lejjebb adtam a tuningőrületet. Tökéletesen megfelel egy 2,4-2,5 GHz-en működő konfig ennek megfelelő RAM sebességgel is. Azt hiszem nem lesz itt gond. Ha jól meggondolom, akkor igazából a szűk keresztmetszet egy konfigban a HDD.
-
Zoli71
tag
válasz
Sir Riccio #51 üzenetére
Na most kezdek tisztán látni: Szóval ahhoz, hogy maradjon a ''C&Q'' nem szabad a proci szorzó gyári értékét állítani (csökkenteni) és a feszültségét sem.
Akkor marad kizárólag az FSB állítás. Azt nem tudom, hogy ez mennyit tesz lehetővé. 260-270MHz? (Úgy általában tippelek). Természetesen kiderül majd a végén a dolog. -
kovsol
titán
válasz
Sir Riccio #48 üzenetére
''Hát akkor lehet, hogy szívtam egy kicsit ezzel a 3200+ -os procival, mert szerintem a 9x-es szorzóval jobban lehet fickándozni, mint a 10x-val.''
mivel erre válaszoltam és azért mondtam neki hogy emiatt ne aggodjon az az értelme okoska meg a szorzó le FSB fel = ram gyorsabb -
Zoli71
tag
válasz
Sir Riccio #45 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy szívtam egy kicsit ezzel a 3200+ -os procival, mert szerintem a 9x-es szorzóval jobban lehet fickándozni, mint a 10x-val. Na mindegy. Most már ez van. Szerencsére CBBHD steppinges. Ez egy kicsit megnyugtat.
Talán valami következőt kéne beállítani:
10x260=2600MHz, RAM-ok: 2x260=520MHz (RAM-ban ez egy kicsit gyenge, prociban meg tök jó)
A C&Q-hoz ragaszkodom.
Ha jól kifogtam a procit, akkor talán belefér még a következő:
10x270=2700MHz, RAM-ok: 2x270=540MHz
Hm... Pedig én eredetileg 580MHz közrül akartam a RAM-okat járatni. -
Zoli71
tag
válasz
Sir Riccio #43 üzenetére
A ''C and Q'' nem működik olyan esetekben (egyik procinál sem), ha a szorzó eltér a gyáritól? MIvel a szorzókat csak lefelé lehet állítani, ezért gyakorlatilag a ''C and Q'' egyik esetben sem működik, ha lejjebb veszem?
-
Zoli71
tag
válasz
Sir Riccio #41 üzenetére
Azér szerintem nagyobb a garancia arra, hogy egy 3200+ -os proci jobban tuningolható, mint egy 3000+ -os, nem? Jól tudom, hogy a 3200+ -os proci szorzója visszavehető, mintha 3000+ -os volna? Ezt csak azért gondoltam, hogy így a RAM-okban közel 600MHz-et kéne belőni.
[Szerkesztve] -
killerjohn
addikt
válasz
Sir Riccio #32 üzenetére
-
Zoli71
tag
válasz
Sir Riccio #36 üzenetére
Szia!
Pont ezen filóztam egy ideje! A tanácsot megfogadom. Már csak az a kérdés, hogy mi az a CBBHD? Ez a procin van rajta? Hol érdemes ilyet vennem? Kinyitják nekem? Rá van írva? -
Zoli71
tag
válasz
Sir Riccio #32 üzenetére
Szia Sir Riccio!
A kérdésem az lenne, hogy hol vetted az A-Data RAM-okat? Vagy hol érdemes venni, akár még szombaton is megvenném. -
killerjohn
addikt
válasz
Sir Riccio #21 üzenetére
nyugi. ki lehet hozni 300 fölött... az én konfigom egy picit több volt
-
Zoli71
tag
válasz
Sir Riccio #19 üzenetére
Nem ókodom attól, amit mondasz. Nekem is nagyon tetszik az a64-es konfig. El is kezdtem fejben összerakni a konfigot, de 300 ezer közelében úgy döntöttem, hogy nem akarok ennyit költeni. Szóval áthelyeztem az alapokat egy jól bevált 478-as lapra: ABIT IC7. Jó tuningpotenciállal rendelkezik
Az persze most megint más kérdés, hogy a végén ez sem lesz olcsó, de már belefogtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest