- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
A CBBHD stepping nem garancia semmire, én azt irtam korábban hogy 10-ből 9 jól tunningolható, de mint minden ez is szerencse kérdése, már mint hogy kié a maradék egy. De amikor a rendszert összerakod akkor ugy is kiderül minden, azon pedig felesleges előre aggódni hogy hol fognak menni a memóriák, mikor még azt sem tudod mit tud a proci. Természetesen,- bár ezt korábban lehet hogy nem irtam,- a procit alap feszültségen érdemes tesztelni, mivel a C&Q nak akkor van igazán értelme ha nem csak a szorzót állitja hanem a proci feszülségét is, ha viszont fisz /emelt / Vcore-t állitasz be az egész elmélet felborult, mivel hiába állitja vissza a szorzót, a proci attól méb a fixen beállitott feszültségen marad, /pl:1,5/ igy a teljesitmény is marad a 67W 20-25 W helyett.
-
kovsol
titán
szorzót 9 re vissza tudod rakni 0,5 ös léptekbe lehet lefele
ramot nézz a Bővebben: link oldalon láttam élég olcson kingmax 500Mhz ramot ott
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest