Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
A CBBHD stepping nem garancia semmire, én azt irtam korábban hogy 10-ből 9 jól tunningolható, de mint minden ez is szerencse kérdése, már mint hogy kié a maradék egy. De amikor a rendszert összerakod akkor ugy is kiderül minden, azon pedig felesleges előre aggódni hogy hol fognak menni a memóriák, mikor még azt sem tudod mit tud a proci. Természetesen,- bár ezt korábban lehet hogy nem irtam,- a procit alap feszültségen érdemes tesztelni, mivel a C&Q nak akkor van igazán értelme ha nem csak a szorzót állitja hanem a proci feszülségét is, ha viszont fisz /emelt / Vcore-t állitasz be az egész elmélet felborult, mivel hiába állitja vissza a szorzót, a proci attól méb a fixen beállitott feszültségen marad, /pl:1,5/ igy a teljesitmény is marad a 67W 20-25 W helyett.
-
kovsol
titán
szorzót 9 re vissza tudod rakni 0,5 ös léptekbe lehet lefele
ramot nézz a Bővebben: link oldalon láttam élég olcson kingmax 500Mhz ramot ott
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest