Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
aha thx akkor vholnap viszem garival vissza(mistral...) remelem visszaveszik.proci szted elszált?nemlehet hogy a táp is elszált mert a vinyot egyszer bekapcsolja egyszer nem..Í:(
-
zingike
csendes tag
Végre valaki hasonló eredményre jutott , mint én. Én egymás után 2 db KD7-raide-et végeztem ki. Azóta sem tudom hogyan. Az első 10 percig ment a 2500+ athlonnal, a második 1 napig. Minden különösebb ok nélkül megállt, se kép , se hang. A processzor feszültségszabályzólya zárlatos lett. Ohm-mérővel rámérve az alaplap 12V-os tápcsatlakozójára ha fix ellenállás értéket mérsz mindkét irányban, akkor tönkrement. Ha folyamatosan növekvő értéket mérsz, akkor az alaplap vszínű jó, lehet hogy a procinak annyi. Garanciában ki fogják cserélni, ha elszállt valami. Vidd vissza nyugodtan, csak mondd azt , megállt, és nem tudod mi történt. Amúgy nem árt az óvatosság, mert én a rossz alaplap tesztje során hazavágtam egy Thunderbirdet.
-
törölt tag
Hy!asszem elszalt a lapom..este vice city-zek elözö nap kitakaritottam a gepet kt400 ventit nem dugtam vissza shut down elött 60fok a lap ok.kikapcs.fél ora mulva be se kep se hang..hoppa a 12v a lapra nem volt bedugva(enermax 300W).visszadug megint nem megy.idáig csesztettem nem indul nézem k*rva meleg 3db kondi(szürkék chipsettöl balra).Meghalt a lap vagy a proci?H!E!L!P!
Aktív témák
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest