Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Aktív témák
-
zingike
csendes tag
Végre valaki hasonló eredményre jutott , mint én. Én egymás után 2 db KD7-raide-et végeztem ki. Azóta sem tudom hogyan. Az első 10 percig ment a 2500+ athlonnal, a második 1 napig. Minden különösebb ok nélkül megállt, se kép , se hang. A processzor feszültségszabályzólya zárlatos lett. Ohm-mérővel rámérve az alaplap 12V-os tápcsatlakozójára ha fix ellenállás értéket mérsz mindkét irányban, akkor tönkrement. Ha folyamatosan növekvő értéket mérsz, akkor az alaplap vszínű jó, lehet hogy a procinak annyi. Garanciában ki fogják cserélni, ha elszállt valami. Vidd vissza nyugodtan, csak mondd azt , megállt, és nem tudod mi történt. Amúgy nem árt az óvatosság, mert én a rossz alaplap tesztje során hazavágtam egy Thunderbirdet.
Aktív témák
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest