Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok. Kérlek titeket, segítsetek ha tudtok.
A boot elindult, starting Windows résznél tovább ment, a zöld csík gyorsan betöltött. Utána megjelent a telepítő kék háttere, 5 perc gondolkozás után elő jött, az az ablak amelyben a nyelvet tudom beállítani. Kiválasztottam a magyart. Ez után azt írta ki, hogy "a telepítő indul". Itt is jött egy legalább 5 perces gondolkodás (sőt még több). Nagy nehezen tovább lépett, erre jött egy ilyen ablak.
Illesztőprogram betöltése. Egy cd\dvd meghajtó eszközkezelője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen cdn vagy dvdn ill. USB flash meghajtón található,helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa az eszközt most.
Cseréltem DVD olvasót is már, a DVD lejátszó kábelét is kicseréltem, de semmi változás. Már a harmadik féle winfos iso-t próbálom. Két 64 bitest, most pedig egy 32 bitest próbáltam, de ugyanez. Miafakkk?
Új hozzászólás Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest