- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hővezető paszták
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok. Kérlek titeket, segítsetek ha tudtok.
A boot elindult, starting Windows résznél tovább ment, a zöld csík gyorsan betöltött. Utána megjelent a telepítő kék háttere, 5 perc gondolkozás után elő jött, az az ablak amelyben a nyelvet tudom beállítani. Kiválasztottam a magyart. Ez után azt írta ki, hogy "a telepítő indul". Itt is jött egy legalább 5 perces gondolkodás (sőt még több). Nagy nehezen tovább lépett, erre jött egy ilyen ablak.
Illesztőprogram betöltése. Egy cd\dvd meghajtó eszközkezelője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen cdn vagy dvdn ill. USB flash meghajtón található,helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa az eszközt most.
Cseréltem DVD olvasót is már, a DVD lejátszó kábelét is kicseréltem, de semmi változás. Már a harmadik féle winfos iso-t próbálom. Két 64 bitest, most pedig egy 32 bitest próbáltam, de ugyanez. Miafakkk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest