Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok. Kérlek titeket, segítsetek ha tudtok.
A boot elindult, starting Windows résznél tovább ment, a zöld csík gyorsan betöltött. Utána megjelent a telepítő kék háttere, 5 perc gondolkozás után elő jött, az az ablak amelyben a nyelvet tudom beállítani. Kiválasztottam a magyart. Ez után azt írta ki, hogy "a telepítő indul". Itt is jött egy legalább 5 perces gondolkodás (sőt még több). Nagy nehezen tovább lépett, erre jött egy ilyen ablak.
Illesztőprogram betöltése. Egy cd\dvd meghajtó eszközkezelője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen cdn vagy dvdn ill. USB flash meghajtón található,helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa az eszközt most.
Cseréltem DVD olvasót is már, a DVD lejátszó kábelét is kicseréltem, de semmi változás. Már a harmadik féle winfos iso-t próbálom. Két 64 bitest, most pedig egy 32 bitest próbáltam, de ugyanez. Miafakkk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest