Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
JbubiJ
csendes tag
behalt az op rendszerem. garancia pecsétem van ne mtudom szétszedni a gépet. bennt ne mcsinaljak meg az adatok lementését azt mondtak. nekem viszont azok kellnének. 1 partyciom van csak. van egy külső vinyom. valami op rendszert rá szeretnék rakni és be szeretnék bootolni vele a gépre h lementsem az adatokat a vinyorol és formázhassam. de pl ubuntut probaltam ami nem jött össze a telepítésnél mer a xreating virtual disks részeknél mindig megakad(de csak külső hdnel) xpt valamiért nem tok feltenni. és megprobaltam azt is h áthúztam a géprol a feltelepített ubuntut a külső vinyora de az vagy nem működik vagy nem látja valamiért a gépem a hddt pedig beallitottam onnan valo bootolásra. Kérlek segítsetek ha tudtok. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Suzuki topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- VGA kibeszélő offtopik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest