Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! A segítségetekre volna szükségem!
A helyzet a következő: Volt a gépben kezdetben 1db QUANTUM FIREBALL 30 Gb-os vinyó. Bootoláskor nem is volt semmi különös probléma. Ezen kívül volt a gépben egy DVD író és egy CD olvasó.
DE. Egy másik HDD-t szerettem volna betenni, ezt pedig úgy oldottam meg, hogy a CD meghajtóból simán kihúztam az adatkábelt és a tápkábelt, és atdugtam az új winchesterbe. A hiba itt lépet fel, már az első indításkor.
A meghajtók vizsgálatakor ''Sec Master Drive - ATAPI incompatible'' ''Press F1 to resume'' hibaüzenet érkezik! F1 lenyomására tovább megy a gép betölti a win-t és teljesen használható mind a két HDD, látom a második (csatlakoztatott) tartalmát is, tehát minden rendben.
A kérdésem: Hogy csináljam meg, hogy a gép indulásakor a fenntebb említett probléma ne jelentkezzen?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest