Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! A segítségetekre volna szükségem!
A helyzet a következő: Volt a gépben kezdetben 1db QUANTUM FIREBALL 30 Gb-os vinyó. Bootoláskor nem is volt semmi különös probléma. Ezen kívül volt a gépben egy DVD író és egy CD olvasó.
DE. Egy másik HDD-t szerettem volna betenni, ezt pedig úgy oldottam meg, hogy a CD meghajtóból simán kihúztam az adatkábelt és a tápkábelt, és atdugtam az új winchesterbe. A hiba itt lépet fel, már az első indításkor.
A meghajtók vizsgálatakor ''Sec Master Drive - ATAPI incompatible'' ''Press F1 to resume'' hibaüzenet érkezik! F1 lenyomására tovább megy a gép betölti a win-t és teljesen használható mind a két HDD, látom a második (csatlakoztatott) tartalmát is, tehát minden rendben.
A kérdésem: Hogy csináljam meg, hogy a gép indulásakor a fenntebb említett probléma ne jelentkezzen?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Modellvasút topic
- További aktív témák...
- Samsung 860 QVO és 860 EVO 1TB SATA3 SSD-k
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest