Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Most egy IDE kábelen van a régi vinyó és az új és egy másikon van magában a dvd író...
De így is csak F1 után hajlandó továbbmenni...
Már próbáltam mindenhogy: a régi vinyóm mivel azon van a windows a master, az új amit betettem slave...
A dvd író a második ide kábelen master.
Na ha most semmi más nem lenne a gépben ezeknek menniük kellene így nem? Még 1szer mondom most 1 IDE kábelen van a két HDD.
Segítsetek! Kérlek titeket! -
Szoszibá
tag
Sziasztok! A segítségetekre volna szükségem!
A helyzet a következő: Volt a gépben kezdetben 1db QUANTUM FIREBALL 30 Gb-os vinyó. Bootoláskor nem is volt semmi különös probléma. Ezen kívül volt a gépben egy DVD író és egy CD olvasó.
DE. Egy másik HDD-t szerettem volna betenni, ezt pedig úgy oldottam meg, hogy a CD meghajtóból simán kihúztam az adatkábelt és a tápkábelt, és atdugtam az új winchesterbe. A hiba itt lépet fel, már az első indításkor.
A meghajtók vizsgálatakor ''Sec Master Drive - ATAPI incompatible'' ''Press F1 to resume'' hibaüzenet érkezik! F1 lenyomására tovább megy a gép betölti a win-t és teljesen használható mind a két HDD, látom a második (csatlakoztatott) tartalmát is, tehát minden rendben.
A kérdésem: Hogy csináljam meg, hogy a gép indulásakor a fenntebb említett probléma ne jelentkezzen?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest