Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Most egy IDE kábelen van a régi vinyó és az új és egy másikon van magában a dvd író...
De így is csak F1 után hajlandó továbbmenni...
Már próbáltam mindenhogy: a régi vinyóm mivel azon van a windows a master, az új amit betettem slave...
A dvd író a második ide kábelen master.
Na ha most semmi más nem lenne a gépben ezeknek menniük kellene így nem? Még 1szer mondom most 1 IDE kábelen van a két HDD.
Segítsetek! Kérlek titeket! -
Szoszibá
tag
Sziasztok! A segítségetekre volna szükségem!
A helyzet a következő: Volt a gépben kezdetben 1db QUANTUM FIREBALL 30 Gb-os vinyó. Bootoláskor nem is volt semmi különös probléma. Ezen kívül volt a gépben egy DVD író és egy CD olvasó.
DE. Egy másik HDD-t szerettem volna betenni, ezt pedig úgy oldottam meg, hogy a CD meghajtóból simán kihúztam az adatkábelt és a tápkábelt, és atdugtam az új winchesterbe. A hiba itt lépet fel, már az első indításkor.
A meghajtók vizsgálatakor ''Sec Master Drive - ATAPI incompatible'' ''Press F1 to resume'' hibaüzenet érkezik! F1 lenyomására tovább megy a gép betölti a win-t és teljesen használható mind a két HDD, látom a második (csatlakoztatott) tartalmát is, tehát minden rendben.
A kérdésem: Hogy csináljam meg, hogy a gép indulásakor a fenntebb említett probléma ne jelentkezzen?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest